Lectură de un minut

29 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Brandul românesc de haine pentru copii iELM și-a dublat vânzările în 2020 și vrea extinderea în 3 noi țări: Lituania, Letonia și Slovenia

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul de haine pentru copii iELM anunță o dublare a vânzărilor și o creștere a numărului de comenzi noi cu 34%, în 2020, comparativ cu 2019. Pentru anul în curs, iELM își propune o creștere a vânzărilor de 80% și extinderea pe trei noi piețe: Lituania, Letonia și Slovenia, ajungând la o prezență în 17 țări.

iELM a lucrat împreună cu Zitec la strategia de digital marketing, compania fiind specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Compania românescă a fost înființată în 2013, în Suedia. Cu toate că s-a transformat dintr-un mic business de familie într-o companie cu prezență internațională, iELM rămâne în primul rând o afacere de familie. Numele iELM reprezintă acronimul celor patru copii ai familiei care a pus bazele companiei: Ida, Elin, Livia și Marcel.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of the Future și află cele mai noi informații din retail, FMCG, e-commerce și domeniile conexe de la speakeri de top din industrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul românesc de haine pentru copii iELM și-a dublat vânzările în 2020 și vrea extinderea în 3 noi țări: Lituania, Letonia și Slovenia