Lectură de 2 minute

16 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Brandul Pull&Bear deschide în București, în centrul comercial Afi Cotroceni, cel mai nou concept de magazin

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Brandul internațional de modă PULL&BEAR deschide pe 15 iunie, magazinul din AFI Cotroceni într-o nouă locație și într-un format extins, reorganizat după cel mai recent concept de magazin de pe plan global. Noul spațiu este cu 50% mai mare față de locația anterioară. 

Noul spațiu comercial este cu 50% mai mare față de locația anterioară și este cel mai mare din România, având o suprafață comercială de 652,71 de metri pătrați, din totalul de 920 metri pătrați și este dispus pe un singur nivel. Pull&Bear vine în atenția clienților și cu cea mai nouă colecție, Summer Edition, XDYE și articole cu licență Robert Mapplethorpe.

Sustenabilitatea e parte integrantă din strategia PULL&BEAR și este reflectată în noul concept prin intermediul tehnologiei. Noua facilitate Click&GO disponibilă exclusiv în aplicația brandului, permite clienților să achiziționeze online articolele favorite și să ridice comanda în 4 ore.

Au fost diminuate efectele activității de zi cu zi din magazin prin montarea unui sistem de iluminat LED, setarea temperaturii ambientale, utilizarea temporizatorilor în consumul de apă etc.

În plus, brandul comercializează articole Join Life din materiale provenite din surse sustenabile, precum bumbac organic, vâscoză, poliester reciclat și iută, utilizând procese de fabricare cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.

La fiecare achiziție clienții pot opta contracost pentru o sacoșă de hârtie, veniturile obținute din vânzare fiind investite integral în proiecte de sustenabilitate, sau o sacoșă reutilizabilă disponibilă pe două mărimi diferite.

PULL&BEAR reciclează selectiv deșeurile și oferă clienților opțiunea de a dona articole de îmbrăcăminte în containerele Take Back instalate în magazin, program prin intermediul căruia au fost colectate și reciclate peste 33 de tone de textile numai în 2021, alături de Societatea Națională de Cruce Roșie Sector 6.

Citeste si:
Inditex anunță o creștere a profitului de 30% în ciuda faptului că Zara a majorat prețurile hainelor anul trecut
Inditex anunță o creștere a profitului de 30% în ciuda faptului că Zara a majorat prețurile hainelor anul trecut

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este unul dintre cele mai mari mall-uri din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 de metri pătrați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul Pull&Bear deschide în București, în centrul comercial Afi Cotroceni, cel mai nou concept de magazin