Lectură de un minut

17 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Brandul internațional de fashion JD Sports deschide un magazin în City Park Mall din Constanța

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Patru noi magazine de fashion premium, precum JD Sports, Intimissimi, Intimissimi Uomo și Calvin Klein Jeans completează portofoliul de branduri internaționale premium exclusive din City Park Mall din Constanța, în perioada octombrie – decembrie 2021. Showroom-ul JD Sports, care va fi inaugurat pe 10 decembrie, în City Park Mall, este primul magazin al brandului în România. Magazinele Intimissimi și Intimissimi Uomo, brandul italian de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, au fost deschise pe 22 octombrie, iar magazinul Calvin Klein Jeans a fost deschis în luna noiembrie în centrul comercial din Constanța.

JD Sports este un retailer de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din segmentele streetwear, outdoor, sport și fashion, prezent în Suedia, în Italia și chiar și în Singapore. Din 10 decembrie, branduri precum Adidas, Nike, EA7, Pink Soda Sport, McKenzie, The North Face, Under Armour, Guess, Hugo Boss și multe altele vor fi disponibile în noul magazin exclusiv JD Sports din City Park Mall.

În luna octombrie, City Park Mall a inaugurat, în exclusivitate în Constanța, magazinele brandului italian de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, Intimissimi și Intimissimi Uomo. Magazinul Intimissimi Uomo din City Park Mall este cel de-al doilea deschis în România, după cel din București.

Printre noile magazine exclusive din City Park Mall se numără și Calvin Klein Jeans. În luna noiembrie a anului trecut, Calvin Klein a deschis primul magazin din nord-estul României, în centrul comercial Palas Iași.

City Park Mall, inaugurat în 2008, este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber.

Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC, Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc la City Park Mall Constanța.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul internațional de fashion JD Sports deschide un magazin în City Park Mall din Constanța