Lectură de un minut

20 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Brandul de modă COS pregătește lansarea Metamorphosis, o colecție în colaborare cu designerul Reece Yeboah

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

COS și designerul Reece Yeboah își unesc forțele pentru a lansa brandul său omonim YEBOAH, printr-o colaborare nouă concretizată într-o colecție în ediție limitată, intitulată Metamorphosis. Colecția dezvoltată împreună cu COS reprezintă evoluția lui Yeboah, îmbinând limbajul creativ unic al fiecărei mărci și revenind la modele născute din experiențele din viața fondatorului Reece Yeboah. Combinând îmbrăcămintea de stradă de lux cu croieli contemporane, o abordare personalizată a designului are ca rezultat o colecție unică care combină funcționalitatea cu stilul.

Sursa foto: COS

Trimis în Ghana la vârsta de unsprezece ani, Yeboah a atins un punct de cotitură, revenind în Londra.

Cuprinzând peste patruzeci de piese inspirate de îmbrăcămintea pentru bărbați alături de accesorii unisex, colecția folosește un butterfly effect pentru a experimenta cu mici detalii care au un impact semnificativ asupra designului final. Piesele oferă versatilitate: jachetele puffer formează un cocoon în jurul corpului, în timp ce costumul abstract cu imprimeu fluture prezintă o croială modernă pentru ocazii speciale.

Colecția se îndepărtează de tendințele sezoniere, concentrându-se pe expresia individuală și pe autenticitate.

Fidelă inovarii și promovării unei economii mai circulare, colecția folosește materiale organice și reciclate, precum și lână RWS provenită din surse responsabile.

Continuând să susțină și să promoveze comunitatea creativă, colecția în ediție limitată COS × YEBOAH va fi prezentată în această lună.

Colecția capsulă va deveni disponibilă la nivel global pe cos.com și în magazine selectate pentru o perioadă limitată.

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare. COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Designerul Reece Yeboah se bazează în mod unic pe rădăcinile, moștenirea și inspirațiile personale din modă și cultură, precum și obstacolele pe care le-a depășit în drumul parcurs pentru construcția brandului său.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de modă COS pregătește lansarea Metamorphosis, o colecție în colaborare cu designerul Reece Yeboah