Lectură de un minut

20 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ investește 3 milioane de euro într-un nou showroom și ajunge la 7 magazine în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ a deschis un nou showroom în Otopeni, cu o suprafață de vânzare de 2.000 mp, după o investiție totală de 3 milioane de euro. În 2021, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri, până la 7 milioane de euro.

În 2021, brandul de mobilier de lux a mărit numărul de magazine din țară, prin deschiderea a două showroomuri în Brașov și Constanța, în ianuarie și august, fiecare având o suprafață de vânzare de 1.500 mp. Investițiile făcute de Divani&Sofa’ anul trecut pentru cele două locații s-au ridicat la aproximativ 1,4 milioane de euro.

„Estimăm că deschiderea celor trei locatii - Brasov, Constanta, Otopeni - va aduce o crestere a afacerii de circa 30% în 2022 și va avea ca efect consolidarea poziției noastre în piață. Misiunea brandului Divani&Sofa’ este aceea de a oferi calitate clienților prin furnizarea de produse și servicii la cele mai înalte niveluri”, spune Lorenzo Dimagli, fondatorul Divani&Sofa’.

Retail jobs

Afaceri în creștere pentru Divani&Sofa’

În 2021, cifra de afaceri a companiei, prezentă de 13 ani pe piață, s-a ridicat la peste 7 milioane de euro, în creștere cu aproximativ două milioane de euro, față de 2020. Divani&Sofa’ deține acum 7 magazine la nivel național - trei în București și câte unul în Brașov, Constanța. Timișoara și Cluj, însumând aproximativ 14.000 mp spațiu de vânzare.

În noul showroom Divani&Sofa’ din Otopeni, se regăsește și colecția de mobilier Luxury Philosophy, semnată de designer de interioar Serhat Sezgin. Investiția Divani&Sofa’ în această colecție se ridică la 1 milion de euro, din totalul sumei investite pentru deschiderea noului magazin.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ investește 3 milioane de euro într-un nou showroom și ajunge la 7 magazine în România