Lectură de un minut

13 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Brandul de bijuterie Lisa&Co vrea să se extindă în România, Germania și Italia, după ce a raportat afaceri de 1 milion de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul de bijuterie de designer Lisa&Co, firmă antreprenorială condusă de Roxana Dan, alături de un grup de arhitecți, și-a majorat afacerile anul acesta, când 80% din totalul comenzilor a fost generat de online. Compania vrea să se extindă cu magazine fizice în România, Germania și Italia, după ce a înregistrat o cifră de afaceri de 1 milion de euro, la patru ani de la lansare.

Lisa&Co are colecții ediție limitată și serii mici, dar și bijuterii, la cerere, cu pietre. Unul dintre produsele custom-made recent creat este un inel cu diamant galben fancy color de două karate, care are alături încă două diamante albe de 1,5 karate, cu tăieturi și pietre clare, care valorează 80.000 euro.

Produsele din magazinul boutique din strada Domnița Anastasia nr. 10 sunt disponibile și online, în magazinul online. Anul 2021 a însemnat comenzi online în proporție de 80% din totalul comenzilor, iar clienții sunt majoritatea recurenți, cu până la 10-15 comenzi efectuate. Media coșului de cumpărături este de 1.000 lei, iar anul acesta estimează o cifră de afaceri în creștere.

Noua colecție Lisa&Co cuprinde o serie de inele cu diamante realizate din aur de 18k și diamante din surse certificate. De asemnea, bijuteriile cu perle sunt apreciate, la fel și colecția statement din aur roz, momentan disponibilă doar în showroom.

Pentru 2022, Lisa&Co urmează să mai deschidă un boutique în București, dar vizează și extinderea internațională, cu magazine în Germania și Italia. Totodată, planurile de dezvoltate includ o mai mare atenție magazinului online și marketarea piețelor internaționale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de bijuterie Lisa&Co vrea să se extindă în România, Germania și Italia, după ce a raportat afaceri de 1 milion de euro