Lectură de un minut

15 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Brandul american Foot Locker intră pe piața din România și deschide primul magazin în centrul comercial Afi Cotroceni, din București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul american Foot Locker, cu încălțăminte și îmbrăcăminte sport, va deschide primul magazin din România în centrul comercial AFI Cotroceni din București.

Primul magazin Foot Locker este situat la parterul centrului AFI Cotroceni și are o suprafață totală de 120 de metri pătrați.

AFI Cotroceni are pe o suprafață de 90.000 mp și un număr de 300 de spații destinate shopping-ului, tehnologiei și entertainment ului. Din mixul de branduri, aproximativ 40% sunt din categoria fashion, 25% din categoria beauty, bijuterii, electronice și 25% din zona de servicii destinate divertismentului.

Foot Locker este un brand internațional înființat în anul 1974 în California și care opereză în prezent în 28 de țări și având 2500 de magazine în lume; în Europa, Foot Locker are 620 de magazine în 20 de țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul american Foot Locker intră pe piața din România și deschide primul magazin în centrul comercial Afi Cotroceni, din București