Lectură de 2 minute

15 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Polonezii de la Born2be deschid un magazin online de fashion în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Born2be, unul dintre cele mai mari magazine online de modă din Polonia s-a lansat în România, cu platforma online born2be.com.ro.

Retailerul pune la dispoziția cumpărătorilor o selecție de produse pentru femei, bărbați și copii, aproape 18.000 de modele de încălțăminte și îmbrăcăminte.

Suntem pe piața poloneză de 7 ani, perioadă în care ne-am bucurat de un ritm rapid de dezvoltare, platforma noastră fiind vizitată, în prezent, de aproape 3 milioane de utilizatori în fiecare lună. Consider că avem o perspectivă extraordinară pe piața din România, deoarece avem capacitatea de a oferi cumpărătorilor produse foarte bune, la prețuri excepționale, și servicii de cea mai înaltă calitate. Totul pentru a face ca experiența cumpărăturilor în magazinul online Born2be să fie o plăcere de fiecare dată", a declarat Daniel Duniak, director de dezvoltare al firmei AZA Group, care include printre altele magazinul Born2be.

Born2be, focusat pe încălțăminte

În prezent, magazinul se concentrează pe încălțăminte la modă, cele mai populare categorii fiind pantofii sport și sneakers.

„Comportamentul consumatorului este într-o continuă schimbare. Clienții noștri achiziționează mai degrabă 3-5 perechi de sneakers la modă pentru întregul sezon, fără a pune accentul pe mărci recunoscute și sigle importante. Suntem siguri că o astfel de abordare va avea mulți fani în rândul clienților noștri din România", adaugă Duniak.

Comenzile pot fi plasate pe website-ul born2be.com.ro după realizarea câtorva pași simpli: adăugarea în coș, alegerea opțiunii de plată dorite și introducerea datelor pentru livrare. Magazinul oferă plata la livrare și plăți online prin sistemul PayU.

Există o linie telefonică în limba română, unde personalul Departamentului de Relații Clienți oferă consultanță și ajutor privind orice problemă. Livrarea este gratuită pentru comenzile achitate în avans cu o valoare de peste 225 lei și, în general, durează aproximativ trei zile de la plasarea comenzii. Partenerii logistici locali ai Born2be sunt DPD România și, din aprilie 2021, FAN Courier.

Citeste si:
An cu vânzări record pentru Guess. Retailerul american și-a majorat profitul cu 30% în 2023 
An cu vânzări record pentru Guess. Retailerul american și-a majorat profitul cu 30% în 2023 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la Born2be deschid un magazin online de fashion în România