Lectură de 2 minute

08 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Bonami, vânzări de 800.000 de euro în România, în perioada Black Friday 2020. Canapelele, cele mai cumpărate

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Bonami, magazin online cu mobilier și decorațiuni, a obținut în cele două perioade cu reduceri de Black Friday 2020 vânzări cu 80% mai mari în România și cu 100% mai mari pe celelalte piețe unde este prezent față de anul trecut. Veniturile totale realizate pe durata promoțiilor, incluzând și Cyber Monday, s-au ridicat la 6 milioane de euro, piața din România aducând 800.000 euro.

La Bonami, perioada 27-29 noiembrie și Cyber Monday au adus vânzări mai mari companiei în comparație cu Black Friday românesc, 4 milioane de euro față de 2 milioane de euro, același trend menținându-se și pe piața românească (500.000 euro față de 300.000). Cea mai mare comandă din România, în perioada reducerilor, a avut o valoare de 9500 de euro.

Afluxul maxim pe site a fost duminică după-amiază și seara, tendința fiind valabilă în ambele perioade. Față de o zi normală de noiembrie, traficul pe site a crescut cu 150%. Românii preferă să plaseze comenzile de pe telefonul mobil, în timp ce în celelalte țări unde compania este prezentă, majoritatea comenzilor s-au făcut utilizând laptopul.

„În mod surprinzător, anul acesta, s-a modificat categoria de produse căutate de clienții din România. Ne obișnuisem, din anii trecuți, cu un interes crescut pentru categoria textilă (covoare, așternuturi), însă am fost plăcut impresionați să constatăm că în 2020 au fost la mare căutare canapelele. În cele două perioade cu promoții am reușit să vindem 35.000 de produse în România dintr-un total de 250.000 pe toate piețele.”, a declarat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

„Cu toate că, în România, majoritatea comenzilor au fost efectuate prin plata cu cash la livrare, numărul de comenzi în care s-a solicitat plata prin card crește constant, ceea ce ne face sa sperăm că, anul viitor, această modalitate de plată va prevala’’, a mai completat acesta.

În această perioadă Bonami desfășoară campanii de sărbători. Până în data de 20 decembrie, fiecare leu cheltuit pe site va fi returnat în contul Bonami în data de 24.12.2020, sub formă de credite, ce pot fi folosite ca până la 20% reducere din valoarea totală a comenzii, și sunt valabile până pe 31.12.2020, la miezul nopții.

Bonami este un retailer ceh de mobilă și decorațiuni interioare, prezent pe piața locală din România, din 2016, cu o platformă online.

Citeste si:
evoMAG extinde rețeaua de lockere și estimează o creștere cu 40% a comenzilor livrate la easybox
evoMAG extinde rețeaua de lockere și estimează o creștere cu 40% a comenzilor livrate la easybox
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bonami, vânzări de 800.000 de euro în România, în perioada Black Friday 2020. Canapelele, cele mai cumpărate