Lectură de 2 minute

12 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Bolt lansează categoria Pet, care le permite utilizatorilor să călătorească alături de animalul de companie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Bolt, super-aplicația de mobilitate, lansează astăzi, de Ziua Animalelor de Companie, categoria Pet. Astfel, utilizatorii au de acum o categorie dedicată pentru momentele în care doresc să călătorească alături de animalul de companie.

 

Sursa foto: Bolt

Animalele de companie sunt membri importanți ai familiilor noastre și suntem dedicați să oferim tuturor celor care călătoresc cu ele o opțiune sigură și convenabilă. Folosind categoria Pet, puteți călători acum în siguranță și confort, împreună cu prietenii necuvântători, oriunde și oricând doriți.

Cristian Sălceanu, Country Manager Ride-hailing, Bolt România

De acum înainte, nu mai este necesar ca utilizatorii să contacteze șoferii în avans, pentru a întreba dacă au voie să călătorească alături de prietenul necuvântător. Tot ce trebuie să facă este să selecteze categoria Pet, atunci când solicită o cursă, și vor putea aduce cu ei animalul de companie.

În interesul siguranței și conform legislației în vigoare, posesorii de câini de talie mare trebuie să se asigure că animalele lor poartă botniță în spațiul public și pe durata călătoriei cu aplicația noastră. Pentru a oferi pasagerilor noștri siguranță și confort, le cerem posesorilor de animale de companie să respecte această cerință pe întreaga durată a călătoriei.

Cristian Sălceanu, Country Manager Ride-hailing, Bolt România

Opțiunea de transport este deja disponibilă în 11 orașe - București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov, Craiova, Oradea, Pitești, Timișoara, Ploiești și Sibiu - alături de cele existente deja, precum Bolt, Women for Women, Confort sau Green. Mai multe despre categoria Pet puteți citi pe blogul Bolt.

Citeste si:
Retrospectiva Bolt, 2023: România, pe locul doi în Europa la numărul de curse realizate de un singur utilizator
Retrospectiva Bolt, 2023: România, pe locul doi în Europa la numărul de curse realizate de un singur utilizator

Bolt are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare. Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bolt lansează categoria Pet, care le permite utilizatorilor să călătorească alături de animalul de companie