Lectură de 2 minute

21 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Bolt Food premiază restaurantele din București și Cluj-Napoca, în cadrul Bolt Food Restaurant Awards 2021

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Platforma europeană Bolt premiază restaurantele din București și Cluj-Napoca, în cadrul Bolt Food Restaurant Awards 2021. Premiile se acordă restaurantelor pentru meritele gastronomice, dar și ca o recunoaștere a rolului cheie pe care îl joacă acestea în comunitățile lor, ajutându-și clienții să evite locurile aglomerate în timpul pandemiei și oferind experiențe culinare interesante și diverse, în confortul propriilor case. Campania este lansată în țările și orașele în care Bolt Food este prezent cu serviciile sale de cel puțin un an. În țara noastră, anul acesta, pentru concurs s-au calificat restaurantele din București și Cluj-Napoca.

La nivelul unui oraș, dintre categoriile definite de companie, a fost ales câte un singur câștigător, care va fi premiat cu trofeul Bolt Food Golden Broccoli.

Categorie premiu Criterii de selecție Câștigător București Câștigător Cluj-Napoca
Loved by Locals restaurantul cu cel mai mare rating Friddi Cimbru
Rising Star restaurant lansat în ultimii doi ani, creștere a comenzilor într-un timp scurt Rainbowls Magic Sushi
Worth The Walk cele mai multe comenzi cu preluare personală Burger Van Pablito
Verified Vegan dedicat preparatelor vegane Sara Green Samsara
Early Bird cele mai multe comenzi plasate între orele 7:00 – 10:00 Crocant Nutriento
Lunchtime Favourite cele mai multe comenzi plasate între orele 11:00 – 14:00 Papila Irish Music Pub
Never Gonna Give You Up cele mai multe comenzi per fel de mâncare Noodle Pack
Treat Yourself fine dining Yoshi
The King of Comfort Food restaurant local sau cu specific tradițional, care a reușit să aducă produse noi pe piață Balls
Hidden Gem cel mai popular restaurant în afara centrului orașului Tacos Factory
Best Value For Money mâncare bună la prețuri accesibile Big Belly

„Premiile internaționale Bolt Food sunt o recunoaștere a eforturilor și a consecvenței cu care restaurantele partenere oferă mâncare foarte bună comunităților din care fac parte și servicii excelente. Pentru a decide cine va primi trofeele Golden Broccoli, am luat în considerare mai multe criterii obiective, precum numărul de comenzi, rating-ul general, calitatea comenzilor și alte criterii care sunt evaluate exclusiv în aplicație, de către utilizatorii noștri, pe tot parcursul anului. Felicitări tuturor!”Astfel, pentru fiecare criteriu de selecție specific unei categorii, s-au adăugat și s-au punctat alte două - cel mai mare număr de comenzi și cel mai bun rating acordat de utilizatori'', a declarat Andrei Manea, regional manager Bolt Food CEE.

Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, este prezent în cinci orașe din România: București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa.

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este unul dintre cei mai importanți jucători în zona de delivery în România, fiind prezent în 22 orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

Retail jobs
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bolt Food premiază restaurantele din București și Cluj-Napoca, în cadrul Bolt Food Restaurant Awards 2021