Lectură de un minut

04 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Primul bucătar român cu stea Michelin deschide un restaurant la Cluj-Napoca

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Chef Bogdan Dănilă, primul bucătar român care a obținut prestigioasa stea Michelin, deschide în data de 8 iunie, la Cluj-Napoca, restaurantul Pastel, în hotelul Meridian.

Restaurantul se află în incinta hotelului Meridian, din Cluj-Napoca, pe Calea Turzii, nr. 62.

Meniul european modern cuprinde celebrul Beef Wellington, servit cu ciuperci de pădure recoltate din regiune și sos de trufe, parfait-ul de foie gras cu chutney de portocală roșie și salată apio, acompaniat de vafe cu Matcha și desertul asamblat din texturi și arome de ciocolată, fructul pasiunii și ulei de mentă.

Meniul de vinuri are peste 90 de etichete românești și internaționale.

Felurile de mâncare propuse de chef Bogdan Dănilă vor fi acompaniate de vinuri exclusiviste, multe dintre ele ediții și vintage-uri rare din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul bucătar român cu stea Michelin deschide un restaurant la Cluj-Napoca