Lectură de un minut

18 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Băneasa Shopping City se pregătește de sărbătorile de iarnă. Ce găsim în mall de Crăciun

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Băneasa Shopping City, alături de agenția de comunicare Oxygen, lansează o nouă campanie de Crăciun, prin care invită consumatorii să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă și să ofere celor dragi cel mai prețios cadou: timpul petrecut alături de ei. 

Sursa foto: Baneasa Shopping City

Crăciunul devine cu adevărat special datorită amintirilor pe care le creăm alături de familie și prieteni.

În următoarea perioadă, centrul comercial vine în întâmpinarea clienților săi cu o varietate de branduri și o atmosferă de poveste, menite să inspire consumatorii la alegerea cadourilor perfecte, împachetate pe măsură.

Urmărind conceptul creativ care subliniază importanța momentelor petrecute în familie, Băneasa Shopping City și Oxygen aduc Crăciunul autentic mai aproape de consumatori. Un shooting realizat în colaborare cu casa de producție 2029, desfășurat într-un cadru de familie călduros, integrează produse premium din magazinele exclusive ale Băneasa Shopping City: o brățară, un palton și o geantă.

O brățară cu diamante nu ar trebui să ne oprească din a face îngeri în zăpadă cu cei mici, la fel cum un palton din cea mai fină stofă nu înseamnă că nu ieșim la bulgăreală. Cadourile sunt importante, dar timpul petrecut în ele alături de familie este cel mai important.

Cosmin Baba, Creative Director Oxygen

În perioada sărbătorilor de iarnă, Băneasa Shopping City, pune la dispoziția consumatorilor peste 350 de magazine de brand internaționale, magazine de modă românești, precum şi o varietate de restaurante şi cafenele, menite să inspire în alegerea cadourilor perfecte pentru cei dragi.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Băneasa Shopping City se pregătește de sărbătorile de iarnă. Ce găsim în mall de Crăciun