Lectură de un minut

06 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Băneasa Shopping City dă startul cumpărăturilor de Crăciun și lansează serviciu de livrare gratuită a cadourilor

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Băneasa Shopping City este primul centru comercial care intră în spiritul sărbătorilor și dă startul cumpărăturilor de Crăciun. Începând cu 5 noiembrie, centrul comercial este complet decorat de sărbătoare și lansează Xmas Xpress, serviciul de livrare gratuita a cadourilor direct din incinta Băneasa Shopping City.

Din dorința de a veni în întâmpinarea vizitatorilor săi, dar și pentru a-și încuraja clienții să se pregătească din timp și în cele mai sigure condiții, aceștia vor avea la dispoziție aproape 50 de zile pentru a găsi tot ceea ce își doresc: cadoul perfect pentru cei dragi, ținuta potrivită pentru Crăciun, parfumul ideal pentru sezonul rece, paletele de make-up perfecte pentru Anul Nou sau decorațiunile pentru casă ce păstrează vie magia Crăciunului.

Centrul comercial vine în întâmpinarea vizitatorilor săi cu Xmas Xpress, serviciul de livrare gratuita a cadourilor direct din incinta Băneasa Shopping City. În felul acesta, clienții au posibilitatea de a trimite direct cadourile către cei dragi, limitând în acest fel apropierea fizică de persoanele vulnerabile și păstrând distanțarea socială, atât de necesară în aceasta perioadă. Pe lângă serviciul special de livrare, clienții care își vor achiziționa cadouri din centrul comercial pot apela la serviciul gratuit de împachetare a cadourilor, unde sunt disponibile mai multe variante de personalizare. Cele două standuri vor fi amplasate la parter, în zona magazinului H&M și în galeria Feeria.

Mai mult, începând cu 12 noiembrie, cei care vor face cumpărături de minimum 500 de lei din Băneasa Shopping City vor avea șansa de a câștiga un voucher de 500 de lei la magazinul preferat dacă se înscriu într-o tombolă.

Retail jobs

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Băneasa Shopping City dă startul cumpărăturilor de Crăciun și lansează serviciu de livrare gratuită a cadourilor