Lectură de 2 minute

24 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Blugento dublează cifra de afaceri la peste 1 milion de euro în 2020 și lansează propria platformă eCommerce B2B

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluÈ›ii de eCommerce, a înregistrat anul trecut dublarea cifrei de afaceri, la peste 1 milion de euro È™i lansează o platformă proprie eCommerce B2B, dedicată segmentului corporate, ce presupune vânzarea de produse È™i servicii pentru companii.

„20% din totalul tranzacÈ›iilor efectuate anul trecut pe platforma Blugento au fost făcute de companii. Ne aÈ™teptăm la o dublare a numărului de tranzacÈ›ii B2B anul acesta, atât pe fondul atragerii de noi clienÈ›i pe acest segment, dar È™i ca urmare a utilizatorii platformei eCommerce B2B. La nivel general, ne aÈ™teptăm la o creÈ™tere a vânzărilor către companii, pe măsură ce tot mai multe business-uri migrează în online”, spune Sandu Băbășan, CEO Blugento, estimând, pentru anul în curs, o creÈ™tere de peste 50% a cifrei de afaceri față de anul anterior.

Noua platformă eCommerce destinată vânzărilor online de produse È™i servicii către segmentul B2B se adresează companiilor care au în plan creÈ™terea cifrei de afaceri, prin parteneriate B2B È™i, în special, companiilor de distribuÈ›ie È™i producătorilor care îÈ™i doresc să păstreze relaÈ›ia directă cu piaÈ›a sau o relaÈ›ie foarte organizată È™i digitalizată cu revânzătorii.

Beneficiile noii platforme Blugento B2B

Noua platformă eCommerce B2B Premium a fost dezvoltată în 12 luni È™i acoperă toate nevoile pentru activitatea de vânzare B2B desfășurată online:

  • Acces autentificat - doar clienÈ›ii care au un contract activ cu sellerii au acces la catalogul de produse al magazinelor;

  • Grupuri clienÈ›i & preÈ›uri de grup - organizarea clienÈ›ilor în funcÈ›ie de tipul acestora, având acces preferenÈ›ial la preÈ›uri È™i termene de livrare;

  • Modul ofertare - clienÈ›ii pot adăuga în coÈ™ comenzile pe care le pregătesc, după care pot solicita o ofertă personalizată;

  • Integrare ERP, WMS & CRM cu peste 75 soluÈ›ii populare din România.

Abonament lunar de 400 de euro

Pe lângă funcÈ›ionalitățile menÈ›ionate anterior, Blugento B2B beneficiază de toate funcÈ›ionalitățile Blugento standard: plata cu cardul cu toÈ›i procesatorii din România, livrare È™i self-AWB prin curierii populari din România, integrare eMAG È™i toate funcÈ›iile standard populare în eCommerce.

Citeste si:
Laptopuri, telefoane și tablete, cele mai cumpărate produse de către companii de pe evoMAG
 Laptopuri, telefoane și tablete, cele mai cumpărate produse de către companii de pe evoMAG

Platforma eCommerce B2B este disponibilă pe bază de abonament lunar la costul de 399 de euro, care include licența de utilizare a platformei, hosting, suport tehnic și asistență.

În luna iunie, Blugento a lansat Vreau Online, proiectul pentru digitalizarea producătorilor din România.

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluÈ›ii de eCommerce bazate pe platforma de comerÈ› electronic Magento. Blugento are în prezent peste 400 de clienÈ›i ÅŸi oferă o gamă completă de servicii de eCommerce, necesare succesului unui magazin online: infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO È™i alte servicii conexe comerÈ›ului online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Blugento dublează cifra de afaceri la peste 1 milion de euro în 2020 È™i lansează propria platformă eCommerce B2B