Lectură de 3 minute

09 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday și la Freshful by eMAG: ce reduceri găsim în supermarketul online

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din România, anunță reduceri de până la 40% pentru o selecție de peste 250 de produse incluse în campania de Black Friday din acest an. Prin campaniile pe care le derulează, în orice moment din luna noiembrie, în platforma Freshful sunt disponibile la ofertă peste 1.000 produse, inclusiv cele din Black Friday. 
 

Sursa foto: Freshful by eMAG

Pentru Black Friday, selecția de produse este una specială, în care sunt incluse cele mai căutate produse din an, disponibile acum la unul dintre cele mai avantajoase prețuri. Astfel, au fost luate în considerare pentru promoții produse din toate categoriile, începând cu cele din gamele fresh, dar și congelate sau produse non-alimentare, cum sunt cele de frecvență, precum detergenți, diferite soluții de curățare sau cosmetice și produse de îngrijire. Selecția de produse este realizată în așa fel încât să acopere cât mai multe nevoi de consum.

Noi ne-am pregătit în acest an pentru o campanie de Black Friday cu durata de o lună, tocmai pentru că ne dorim să oferim clienților noștri posibilitatea de a avea acces la prețuri mai bune pe o durată mai mare de timp. Oamenii sunt interesați de produsele la ofertă, astfel că ne așteptăm pentru perioada de Black Friday la o dublare atât a numărului de comenzi, cât și a volumelor comandate.

Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG

Săptămânal, 60 de produse la reduceri de până la 40% în Black Friday pe Freshful.ro

Abonatii Genius vor avea la dispoziție campania Genius Deals, cu oferte dedicate de Black Friday. Astfel, o selecție de 40 de produse vor avea o reducere de 40% în fiecare săptămână din luna noiembrie și clienții se vor putea bucura de cumpărături și oferte fără grija costului de transport.

Suplimentar, în platformă este disponibilă și campania SUPERoferta Black Friday, care include o selecție de 20 de produse săptămânal, disponibile de asemenea la o ofertă. În total, timp de aproximativ patru saptamani, prin oferta Freshful de Black Friday vor trece peste 250 de produse. Campania Black Friday este activă anul acesta pe Freshful.ro până la finalul lunii noiembrie.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali. Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp, cu un serviciu de livrare, în aceeași zi sau programată, a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate și mezeluri, la produse congelate, băuturi și articole de uz casnic. Clienții Freshful pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO, pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Freshful livrează din depozitul propriu cu temperatură controlată, folosind mașini frigorifice, până la ușa clientului, 7 zile din 7. În primii 2 ani de activitate, Freshful by eMAG a livrat peste 1,1 milioane de comenzi cu ajutorul a 400 de livratori.

Citeste si:
Cargus: Black Friday 2023 a atins noi vârfuri în creșterea volumelor și performanța procesului de livrare
Cargus: Black Friday 2023 a atins noi vârfuri în creșterea volumelor și performanța procesului de livrare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday și la Freshful by eMAG: ce reduceri găsim în supermarketul online