Lectură de 2 minute

11 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday la Watchshop.ro: reduceri la ceasuri și produse de fashion

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Vânzările online au depășit record după record în perioada pandemiei de COVID-19. Cifrele raportate pentru anul trecut arată o creștere de 32% pentru comerțul online. Românii au cheltuit în 2020 de Black Friday, cu 200 de lei mai mult față de anul anterior. Anul acesta, vânzările pe internet in perioada de Black Friday sunt așteptate să crească și mai mult, iar WatchShop.ro, magazinul online de ceasuri originale din România, își propune încasări cu 50% mai mari comparativ cu anul precedent.

Previziunile iau în considerare faptul că tot mai multe magazine online au avut posibilitatea să își asigure stocuri considerabil mai mari decât în anii precedenți. Investițiile în stocuri au fost posibile întrucât vânzările online au înregistrat creșteri constante pe toată perioada pandemiei.

Cele mai multe cumpărături se fac, în mod tradițional, din București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov. Peste un sfert dintre clienți au vârste cuprinse între 35-44 ani, circa 22% au între 45-54 ani, iar 21% dintre clienți au între 25-34 ani. Se observă o creștere cu 5% comparativ cu anul trecut a segmentului de clienți cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani.

Magazinele online vor putea practica reduceri de până la 95% de Black Friday. În topul reducerilor se vor afla articolele de fashion, precum ceasuri, genți, portofele sau ochelari de soare.

Black Friday 2021 Watchshop.ro

„Anul acesta ne-am pregătit din timp pentru BlackFriday. Am crescut capacitatea de depozitare și ne-am asigurat stocuri suficiente. Am pregătit peste 12.000 de produse cu prețuri care pornesc de la 4.5 lei. Printre brandurile vedetă ale reducerilor din acest an se numără: Fossil, Garmin, Orient, Tissot, Ingersoll, Citizen, Casio, Sekonda, Tommy Hilfiger, Hugo Boss.

Am pregătit și o surpriză pentru cea de a zecea ediție de Black Friday și am introdus noi categorii: genți, portofele și ochelari de soare de la branduri renumite precum: Moschino, Furla, Tory Burch, Michael Kors, Ray Ban, Guess, Polaroid sau Carrera și noi branduri fashion de ceasuri: Armani Exchange, Hugo Boss, Tommy Hilfiger sau Diesel. Ne-am propus să ne diversificăm cât mai mult oferta în așa fel încât cumpărătorii să aibă de unde alege, iar noi să fim pregătiți să livrăm cât mai rapid", susține Oana Crisu, manager achiziții WatchShop.ro

Estimările Watchshop.ro arată că și anul acesta se vor menține preferințele românilor pentru ceasurile clasice, urmate de cele sport, fashion și smartwatch-uri. Ceasurile bărbătești domină vânzările și tot domnii reprezintă 58% dintre clienții magazinului online.

Watchshop.ro este un magazin online de ceasuri originale, cu produse pentru bărbați, femei și copii, dar comercializează și produse de fashion precum genți, portofele sau ochelari de soare. Magazinul are o serie de produse de marcă, originale, dar și o serie de facilități la achiziționare.

Citeste si:
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un bun vânzător. Dacă nu există cumpărător, nu există nici Laura Olaru
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un bun vânzător. Dacă nu există cumpărător, nu există nici Laura Olaru

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Watchshop.ro: reduceri la ceasuri și produse de fashion