Lectură de 2 minute

08 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday la SMYK: ce reduceri pune la bătaie retailerul polonez

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Între 7 È™i 20 noiembrie, magazinele fizice din reÈ›eaua naÈ›ională SMYK All for Kids oferă reduceri de preÈ›uri de până la 50% la articole selectate de îmbrăcăminte, încălțăminte È™i jucării. 

Sursa foto: SMYK

SMYK All for Kids, retailer-ul specializat în vânzarea de jucării È™i articole de îmbrăcăminte È™i încălțăminte pentru copii, anunță desfășurarea campaniei Black Friday 2022 în perioada 7-20 noiembrie în cele 26 de magazine de pe teritoriul României.

Reducerile aplicate articolelor selectate se ridică până la 50% È™i acoperă toate tipurile de produse existente în gama SMYK.

Multe dintre produsele cu preÈ› redus, pe care le avem în magazine în perioada 7-20 noiembrie sunt idei potrivite pentru cadouri. Desigur am inclus în ofertă ÅŸi articole de primă necesitate pentru sezonul rece, precum fularele, căciulile sau mănuÈ™ile. În plus, oferta de Black Friday este completată de reducerile de sezon, de până la -50%, la articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte ÅŸi accesorii din colecÅ£ia toamnă-iarnă.

Alexandra Crețan, director de marketing SMYK All for Kids

În afară de jucării, îmbrăcăminte È™i încălțăminte pentru copiii până la 14 ani, reducerile de Black Friday au fost aplicate È™i articolelor pentru îngrijirea bebeluÈ™ilor, precum, pătuÈ›uri de voiaj, scaune de masă termometru digital sau boluri din silicon pentru diversificare. Desigur sunt incluse în ofertă ÅŸi accesoriilor pentru copii de vârstă mai mare – precum gentuÈ›e, rucsacuri sau cutii de bijuterii.

Toate produsele incluse în campania de reduceri Black Friday 2022 pot fi vizualizate în catalogul cu oferte, ce poate fi răsfoit la adresa: https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-black-friday.

Discounturile aplicate în cadrul campaniei de Black Friday nu se cumulează cu alte reduceri, promoÈ›ii, cupoane sau cu reducerea aferentă cardului de fidelitate.

Citeste si:
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei

PărinÈ›ii din 18 oraÈ™e pot beneficia de aceste oferte prezente în toate cele 26 de magazine ale reÈ›elei SMYK: BucureÈ™ti (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Fashion House Outlet Militari, Colosseum Mall ÅŸi Militari Shopping), ConstanÈ›a (Vivo! Mall, City Park), PloieÈ™ti (AFI), GalaÈ›i (Shopping City), TimiÈ™oara (Shopping City), Deva (Shopping City), Oradea (Prima Shops), BistriÅ£a (Retail Park B1), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City, Promenada Sibiu), Baia Mare (Value Centre), Piatra NeamÅ£ (Shopping City), Târgu Jiu (Shopping City), Târgu MureÅŸ (Shopping City), TârgoviÅŸte (DâmboviÅ£a Mall), Brăila (Brăila Mall), BraÅŸov (Afi BraÅŸov), Craiova (Electroputere Parc).

SMYK All for Kids este brandul polonez de îmbrăcăminte, jucării È™i accesorii pentru copii, marcând, de curând, împlinirea a 45 de ani de activitate în retail. Pe piaÈ›a românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii È™i mărci internaÈ›ionale de produse pentru copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Black Friday la SMYK: ce reduceri pune la bătaie retailerul polonez