Lectură de 2 minute

08 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday la SMYK: ce reduceri pune la bătaie retailerul polonez

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Între 7 și 20 noiembrie, magazinele fizice din rețeaua națională SMYK All for Kids oferă reduceri de prețuri de până la 50% la articole selectate de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării. 

Sursa foto: SMYK

SMYK All for Kids, retailer-ul specializat în vânzarea de jucării și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, anunță desfășurarea campaniei Black Friday 2022 în perioada 7-20 noiembrie în cele 26 de magazine de pe teritoriul României.

Reducerile aplicate articolelor selectate se ridică până la 50% și acoperă toate tipurile de produse existente în gama SMYK.

Multe dintre produsele cu preț redus, pe care le avem în magazine în perioada 7-20 noiembrie sunt idei potrivite pentru cadouri. Desigur am inclus în ofertă şi articole de primă necesitate pentru sezonul rece, precum fularele, căciulile sau mănușile. În plus, oferta de Black Friday este completată de reducerile de sezon, de până la -50%, la articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii din colecţia toamnă-iarnă.

Alexandra Crețan, director de marketing SMYK All for Kids

În afară de jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copiii până la 14 ani, reducerile de Black Friday au fost aplicate și articolelor pentru îngrijirea bebelușilor, precum, pătuțuri de voiaj, scaune de masă termometru digital sau boluri din silicon pentru diversificare. Desigur sunt incluse în ofertă şi accesoriilor pentru copii de vârstă mai mare – precum gentuțe, rucsacuri sau cutii de bijuterii.

Toate produsele incluse în campania de reduceri Black Friday 2022 pot fi vizualizate în catalogul cu oferte, ce poate fi răsfoit la adresa: https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-black-friday.

Discounturile aplicate în cadrul campaniei de Black Friday nu se cumulează cu alte reduceri, promoții, cupoane sau cu reducerea aferentă cardului de fidelitate.

Citeste si:
Care este viitorul sectorului energiei din România? Energy R/Evolution, evenimentul care îți dă toate răspunsurile
Care este viitorul sectorului energiei din România? Energy R/Evolution, evenimentul care îți dă toate răspunsurile

Părinții din 18 orașe pot beneficia de aceste oferte prezente în toate cele 26 de magazine ale rețelei SMYK: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Fashion House Outlet Militari, Colosseum Mall şi Militari Shopping), Constanța (Vivo! Mall, City Park), Ploiești (AFI), Galați (Shopping City), Timișoara (Shopping City), Deva (Shopping City), Oradea (Prima Shops), Bistriţa (Retail Park B1), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City, Promenada Sibiu), Baia Mare (Value Centre), Piatra Neamţ (Shopping City), Târgu Jiu (Shopping City), Târgu Mureş (Shopping City), Târgovişte (Dâmboviţa Mall), Brăila (Brăila Mall), Braşov (Afi Braşov), Craiova (Electroputere Parc).

SMYK All for Kids este brandul polonez de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii, marcând, de curând, împlinirea a 45 de ani de activitate în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la SMYK: ce reduceri pune la bătaie retailerul polonez