Lectură de 2 minute

08 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday la Mobexpert începe pe 11 noiembrie cu reduceri de până la 50% la mobilier și decorațiuni

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de mobilier și decorațiuni Mobexpert va oferi şi anul acesta reduceri de până la 50% la mii de produse de mobilier și decorațiuni ȋn cadrul campaniei Black Friday 2021, care se desfășoară în perioada 11-21 noiembrie. Produsele cu preţuri reduse se vor regăsi pe site și în magazine ȋncepȃnd de joi, 11 noiembrie, la primele ore ale dimineții.

Pentru reducerile de anul acesta, Mobexpert anunță de 80% din produse vor avea prețuri reduse. Decorațiunile și produsele de mici dimensiuni pot ajunge la destinatar în 24-48h din momentul plasării comenzii.

„Ne pregătim încă din martie pentru Black Friday și vrem să continuăm tradiţia de a prezenta cele mai atractive oferte. Am comandat produse speciale pentru această ocazie și, la fel ca în fiecare an, vom avea reduceri și la o serie de produse surpriză printre care reclinere, canapele de piele, produse fabricate în România, dar nu numai. Am pregătit și o serie de servicii adaptate contextului actual: livrare rapidă în maxim 48 de ore și posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă. De asemenea, am investit major în logistică și am mărit spațiile pentru depozitarea produselor, ca să ne asigurăm că avem mii de produse pe stoc pentru clienții noștri”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Reduceri în outlet și office Mobexpert de Black Friday

Divizia Mobexpert Office a pregătit și în acest an reduceri speciale pentru o serie de produse aflate în topul celor mai dorite piese de mobilier și scaune pentru birou.

Magazinele Mobexpert Outlet și secțiunea Outlet de pe site vor avea reduceri suplimentare, de până la 70%, la o gamă variată de produse, de la canapele la mobilier pentru living, dining, dormitor sau decorațiuni diverse.

Noutatea de anul acesta de la Mobexpert va fi pagina specială Best Deals pentru produsele vedetă. Aceasta va fi actualizată pe toată perioada desfășurării campaniei Black Friday, cu produse care vor avea reduceri spectaculoase.

Toate reducerile vor fi disponibile atât în magazinele Mobexpert cât și pe www.mobexpert.ro.
Având în vedere contextul actual, reprezentanții Mobexpert invită clienții să sune în call center sau direct în magazine, precum și să îi contacteze pe rețelele de socializare pentru informații despre oferte și produse.

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Reţeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de hipermagazine şi magazine. Ȋn România, reţeaua cuprinde hipermagazine în Bucureşti, Braşov, Suceava, Piteşti, Sibiu, Iaşi, Oradea, Constanța şi alte peste 15 magazine de mai mici dimensiuni.

Citeste si:
Ce magazine se vor deschide în ParkLake până la sfârșitul anului
Ce magazine se vor deschide în ParkLake până la sfârșitul anului

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 230 milioane euro. Mobexpert deţine opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Grupul Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța, precum și un magazin online, www.mobexpert.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Mobexpert începe pe 11 noiembrie cu reduceri de până la 50% la mobilier și decorațiuni