Lectură de 2 minute

22 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday la Flanco, între 22 octombrie și 30 noiembrie: reduceri de până la 80% la peste un milion de produse

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Flanco a început campania de Black Friday din acest an, care se va desfășura între 22 octombrie și 30 noiembrie, în toate cele 158 de magazine ale sale din țară, precum și online. Retailerul a pregătit reduceri de până la 80% la peste un milion de produse.

​​​​​​Pentru această ediție, Flanco a pregătit reduceri pentru toate categoriile de produse. Clienții vor găsi pe rafturile fizice și virtuale ale retailerului smartwatch-uri de la 149 lei, aspiratoare robot de la 549 lei, smartphone-uri de la 249 lei, cuptoare cu microunde de la 199 lei și espressoare automate de la 999 lei.

Clienții vor putea achita cumpărăturile cu cardul de credit în până la 40 de rate fără dobândă sau vor avea opțiunea plății în rate fără card sau contracte de credit, ci direct cu cardul de salariu.

Clienții care comandă online pot alege livrarea prin curier, la domiciliu, livrare în una dintre cele 1.700 de locații Easybox partenere, din toată țara, pentru produsele eligibile, de dimensiuni mici sau medii, ori varianta livrării comenzii în unul dintre cele 158 de magazine Flanco, cu ridicare gratuită.

Flanco Black Friday 2021

Stocurile și ofertele de Black Friday vor fi în permanență actualizate. În plus față de anii anteriori, clienții pot descoperi extra-reduceri și la produsele care nu sunt incluse în cataloagele de Black Friday.

„Am ales să organizăm campania de Black Friday pe o perioadă extinsă, astfel încât să le putem oferi clienților o experiență de cumpărare cât mai plăcută și sigură. Siguranța trebuie să primeze, așa că, desfășurând cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului pe o perioadă de aproape 6 săptămâni, pe de o parte clienții vor putea alege produsele dorite pe îndelete, fără presiunea timpului, în condiții mai sigure și mai confortabile, iar pe de altă parte ne va permite o mai bună organizare logistică, pentru a livra produsele comandate online în cel mai bun timp”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco este un retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 158 de magazine, aflate în mai multe orașe din România.

Citeste si:
my Geisha lansează o nouă gamă de produse și anunță reduceri de până la 35%
my Geisha lansează o nouă gamă de produse și anunță reduceri de până la 35%
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Flanco, între 22 octombrie și 30 noiembrie: reduceri de până la 80% la peste un milion de produse