Lectură de 2 minute

11 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday la Fashion Days: noi produse au fost adăugate pe site în a doua zi de campanie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Campania de Black Friday la Fashion Days a început miercuri 10 noiembrie, de la ora 7 și durează până vineri, 12 noiembrie. Retailerul online de fashion a adăugat noi produse în a doua zi de Black Friday și oferă premii clienților care își ridică deja comenzile. Peste 90.000 de comenzi au fost plasate până la prânz în prima zi de reduceri, cu circa 200.000 de produse. În prima oră s-au vândut produse în valoare totală de 12 milioane de lei. 

 

În a doua zi de Black Friday la Fashion Days, clienții se pot bucura de noi oferte de la branduri precum G-Star Raw, Michael Kors, Lacoste, Gant, Nike, Diesel sau Tissot.

Prima zi de Black Friday s-a încheiat cu o creștere de peste 50% a numărului de clienți, comparativ cu anul precedent, și un număr de aproape 400.000 de produse comandate. Aproape 90% dintre comenzi au fost plasate din aplicația Fashion Days și peste 50% plătite cu cardul.

Black Friday la Fashion Days

Câteva dintre cele mai bune deal-uri pentru ziua de joi, 11 noiembrie:

Câteva dintre cele mai bine vândute produse din prima zi:

  • Cizme scurte UGG

  • Pantofi sport Karl Lagerfeld

  • Hanorac Under Armour

  • Pantofi sport Puma

  • Pantofi sport Nike

În topul orașelor cu cele mai multe comenzi se află București, Ilfov, Constanța, Cluj-Napoca și Timișoara. Black Friday la Fashion Days continuă și mâine.

Primele dintre comenzile de Black Friday plasate ieri sunt deja livrate, iar Fashion Days încurajează clienții să le ridice cât mai repede din easybox. Clienții care își primesc astăzi coletele de Black Friday pot participa la concursul organizat pe paginile de Facebook sau Instagram Fashion Days și pot câștiga premii constând în vouchere pentru noi cumpărături. Iar dacă le ridică în primele două ore de la primirea SMS-ului de livrare, pot câștiga un Iphone 13 în fiecare zi, oferit de Sameday în perioada 8-24 noiembrie 2021.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Fashion Days: noi produse au fost adăugate pe site în a doua zi de campanie