Lectură de 4 minute

03 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday la Fashion Days: când începe campania și ce reduceri vor fi aplicate

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Celebrul retailer Fashion Days lansează campania de Black Friday din acest an cu reduceri de până la 80% la zeci de produse. Retailerul va da startul campaniei Black Friday 2022 pe 7 noiembrie. 

Sursa foto: unsplash.com

Campania de Black Friday de la Fashion Days va dura între 7 și 13 noiembrie, incluzând și branduri noi în acest an.

Începând cu 8 noiembrie, Mango se alătură campaniei de Black Friday anul aceesta, iar din 9 noiembrie, retailerul promite și alte nume noi din fashion.

De asemenea, va fi prima campanie de Black Friday în care opțiunea abonamentului Genius vine cu încă un discount de 10%.

Fashion Days promite și livrare gratuită, dar și retur timp de 60 de zile. În plus, brandurile premium vor avea o reducere extra de 10%, branduri precum:

  • Mango,
  • Armani Exchange,
  • Guess,
  • Liu Jo,
  • M&S etc.

”Avem cel mai mic preț din ultimele 30 sau 60 de zile. Nu putem aplica cel mai mic preț din an, deoarece nu putem oferi reduceri la sandale în vreme de iarnă. Acum, ne concentrăm pe segmentul de iarnă”, a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days, Operațiuni România.

Beneficii exclusive doar la Fashion Days, de Black Friday

Fashion Days continuă tradiția de a transforma Black Friday în unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului și vine în întâmpinarea clienților săi cu cele mai multe reduceri din an, la peste două milioane de articole. Mai mult, anul acesta este primul Black Friday organizat de Fashion Days sub umbrela Genius, abonamentul la oferte exclusive și transport gratuit disponibil acum în 4 aplicații. Astfel, clienții Genius vor avea, în premieră, un avantaj suplimentar de preț, respectiv 10% extra reducere la zeci de mii de produse premium pe durata Black Friday și cumpărături cu transport gratuit.

Fashion Days oferă clienților și posibilitatea de a efectua plăți în 4 (patru) rate prin Dressing Room – serviciu lansat în premieră anul acesta de Fashion Days. Clienții pot verifica în prealabil eligibilitatea pentru acest serviciu dacă sunt logați în contul Fashion Days și au un card salvat în platformă.

Citeste si:
Prin aplicația SPOT, utilizatorii pot câștiga premii odată cu achiziția hainelor din magazinele Shopping City
Prin aplicația SPOT, utilizatorii pot câștiga premii odată cu achiziția hainelor din magazinele Shopping City

În prima zi de Black Friday, clienții sunt încurajați să opteze pentru livrarea în easybox, astfel încât vor putea primi coletele chiar și în aceeași zi, pentru comenzile din București și Ilfov. Și de data aceasta, Fashion Days apelează la responsabilitatea fiecăruia de a elibera lockerele cât mai rapid, pentru ca și alte persoane să se poată bucura la fel de repede de coletele de Black Friday.

Livrarea este rapidă și gratuită în easybox pentru clienții Genius, iar cei mai activi clienți Fashion Days au posibilitatea ca, în cazul unui retur, să își primească banii înapoi în cont în doar 30 de minute de la predarea produsului returnat.

Pentru o experiență de shopping cât mai simplă și rapidă, clienții sunt încurajați să plătească online prin opțiunea Pay by Click, care permite salvarea datelor cardului pentru ca plata comenzii să poată fi efectuată instant.

Iar dacă plătesc cu Mastercard, pot câștiga unul dintre cele 10 vouchere în valoare de 3.000 de lei fiecare.

Black Friday, cele mai multe reduceri din an

Clienții Fashion Days vor avea la dispoziție o ofertă extrem de generoasă de articole pentru femei, bărbați și copii, de la peste 550 dintre cele mai cunoscute mărci internaționale, dar și nume autohtone din secțiunea Romanian Corner, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum: 270 de milioane de lei.

„Pentru ediția de anul acesta a Black Friday, desfășurată între 7 - 13 noiembrie, am pregătit pentru clienți cele mai multe reduceri din an, la peste 80% dintre produse, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum. Cu oferta de anul acesta estimăm o creștere a numărului de comenzi de aprox 15% comparativ cu anul trecut și ne așteptăm la un buget mediu alocat de clienți în valoare de 485 lei. Totodată, bazându-ne și pe experiența edițiilor anterioare, peste 75% din valoarea comenzilor va fi generată prin aplicația mobilă, iar prima oră va atinge vârful numărului de comenzi, datorită numeroaselor deal-uri, de neratat, pe care această ediție le oferă și care se epuizează în primele 60 de minute”, a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Branduri de top cu cele mai bune oferte de Black Friday: Hugo Boss, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Marella, EA7 , UGG, Nike.
Branduri premium noi în oferta de Black Friday: Off White, Palm Angels, Golden Goose, Alexander McQueen, Nautica.

Branduri din Romanian Corner: Alina Cernătescu, RESENSE, Condur by Alexandru, Gerali, BAROCCA, Antonia M, UNDRESS, Couture de Marie, A&A Vesa, Monarh, Instinctive, Acob a porter, Cactus the Brand, Minionette.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Fashion Days: când începe campania și ce reduceri vor fi aplicate