Lectură de un minut

11 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday la Farmec: ce reduceri a pregătit producătorul român de cosmetice

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Farmec, producător român de cosmetice, anunță reduceri de până la 50% la produsele din portofoliu în perioada 11-20 noiembrie 2022, exclusiv în cadrul campaniei All Stars Black Friday.

Sursa foto: Farmec

Între 11 și 20 noiembrie, produsele din portofoliul Farmec vor fi disponibile la cele mai mari reduceri din an atât in magazinul online, cât și în cele 31 de magazine de brand din toată țara. În catalogul campaniei All Stars Black Friday se vor regăsi produse pentru ten, corp, păr și produse de make-up din toate gamele – de la produsele de tip fiolă, bestsellerul fiecărei ediții de Black Friday derulate de Farmec, până la produsele din gamele profesionale, de lux sau dermatocosmetice.

Ofertele de All Stars Black Friday vor fi valabile în rețeaua celor 31 de magazine Farmec și Gerovital din țară, precum și in magazinul online, pe farmec.ro.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări. În luna octombrie 2022, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 23 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Iași, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Farmec: ce reduceri a pregătit producătorul român de cosmetice