Lectură de un minut

03 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday la Elefant.ro: când începe campania și ce reduceri sunt puse la bătaie

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Black Friday 2022 pe elefant.ro începe în seara zilei de 7 noiembrie și va dura până pe 13 noiembrie. Compania propune cumpărătorilor aproape un milion de produse cu prețuri reduse, de la cărți în română sau engleză, până la jucării, cosmetice și parfumuri, accesorii fashion, home deco și multe altele.  

De asemenea, împreună cu LEGO, elefant.ro va oferi peste 1.000 de vouchere de discount și cadouri surpriză celor care vor fi activi pe site-ul elefant.ro în perioada campaniei, dar și offline, pe 6 noiembrie, în centrul comercial ParkLake. Peste 3 milioane de vizitatori sunt așteptați pe elefant.ro.

Premiere de Black Friday

Pentru prima dată într-o campanie de Black Friday, vor putea fi achiziționate exclusiv de pe elefant.ro piese de colecție furnizate de Casa de Licitații A10 by Artmark.

Colecția include tablouri semnate de celebrii artiști Nicolae Grigorescu, Ștefan Câlția sau Adrian Ghenie, dar și alte obiecte a căror valoare totală depășește 225.000 euro.

Mecanismul de achiziție presupune plata unei sume de rezervare a produsului pe elefant.ro, urmând ca achiziția să fie finalizată direct cu Casa de Licitații A10 by Artmark.

Tot în premieră, la campania de Black Friday de pe elefant.ro vor participa și parteneri din marketplace care vor oferi discounturi generoase la electrocasnice, smartwatch-uri, produse pentru creșterea și îngrijirea copiilor, produse de bricolaj (DIY).

Elefant.ro este este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind clienților o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii strategici la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării, deschizând o filială la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Citeste si:
Elefant.ro intră în insolvență: cine trebuie să recupereze bani de la retailerul online
Elefant.ro intră în insolvență: cine trebuie să recupereze bani de la retailerul online
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Elefant.ro: când începe campania și ce reduceri sunt puse la bătaie