Lectură de 2 minute

04 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday la Doraly: reduceri la electrocasnice, aparate de îngrijire personală, detergenți și corpuri de iluminat

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

În contextul problemelor în lanțurile de aprovizionare la nivel internațional, Doraly.ro, un marketplace cu produse pentru casă, grădină și articole de bricolaj din România, a suplimentat stocurile cu peste 200.000 de produse pentru campania de Black Friday.  Campania din acest an se derulează în perioada 4-19 noiembrie 2021 și aduce reduceri de până la 80%.

De aceste reduceri pot beneficia atât persoanele fizice, cât si cele juridice care comandă produsele online, beneficiind de prețuri elastice, diferențiate în funcție de vânzări angro sau retail.

În stocul de produse intră următoarele categorii:

  • 50.000 de detergenți și pachete de curățenie

  • 27.000 de electrocasnice de bucătărie

  • 3.000 de aparate și accesorii de îngrijire personală

  • 14.000 de electrocasnice de îngrijire pentru casă

  • 12.000 de lustre, candelabre și aplice

  • 35.000 de jucării pentru copii

    Citeste si:
    Arçelik lansează Beko Europe, după acordul cu Whirlpool Corporation
    Arçelik lansează Beko Europe, după acordul cu Whirlpool Corporation
  • 45.000 de scutece pentru copii

  • 25.000 de dulciuri

  • 4.000 de echipamente de fitness

  • 1.500 de coșuri cadou

Black Friday Doraly 2021

În acest an, pe lângă stocul record de produse disponibile, o altă noutate este reprezentată de metoda de livrare, clienții având opțiunea de a alege și livrarea de tip Easybox.

În plus, clienții care vor comanda de pe Doraly.ro în perioada campaniei de Black Friday, în valoare de minim 300 de lei, vor fi înscriși la tragerea la sorți care are ca premiu un voucher de cumpărături în valoare de 500 de euro, împreună cu o plimbare oferită de influencerul partener, Andy Popescu, cu unul dintre autoturismele acestuia, Lamborghini Aventador.

Doraly Expo Market este unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din România, fiind înființat în 1993. Dezvoltat pe o suprafață de teren de 280.000 de metri pătrați,parcul comercial dispune de 38 de pavilioane moderne, cu o suprafață totală închiriabilă de cca. 100.000 mp şi aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv subteran.

Parcul comercial găzduiește peste 400 de producători, importatori și distribuitori și o gamă variată de peste 550.000 de produse, de la alimente la detergenți și cosmetice, îngrijire personală, decorațiuni, instalații electrice, instalații și obiecte sanitare, electronice și electrocasnice, articole de menaj, jucării, birotică și papetărie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Doraly: reduceri la electrocasnice, aparate de îngrijire personală, detergenți și corpuri de iluminat