Lectură de 3 minute

11 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday la camere de supraveghere și panouri fotovoltaice: reduceri de până la 75% la Atu Tech

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Atu Tech (a2t.ro), magazin online de produse de securitate și importator român de echipamente de securitate, camere de supraveghere și sisteme fotovoltaice intră în campania de reduceri de Black Friday 2023, cu discounturi de până la 75%. 

Sursa foto: Atu Tech

Atu Tech (a2t.ro) derulează anul acesta cel mai mare eveniment de shopping organizat până acum, cu peste 150.000 de produse aflate la reducere. Campania de Black Friday 2023 are loc pe a2t.ro până pe 30 noiembrie.

Atu Tech (a2t.ro) are în oferta de Black Friday produse de supraveghere video profesionale, camere wireless smart, soluții de automatizări de porți pentru sisteme culisante, batante sau pentru uși de garaj, sisteme de alarmă, videointerfoane, panouri fotovoltaice și multe altele.

În oferta de anul acesta de Black Friday, se regăsesc:

 • Camere de supraveghere de la 49,99 lei;
 • Automatizări de porți culisante de la 1.099 lei;
 • Automatizări de porți batante de la 1.399,99 lei
 • Camere supraveghere Ip profesionale cu iluminare duală, de la 299,99 lei;
 • Kit complet wireless de supraveghere video la 999,99 lei;
 • Camere wireless de exterior, rotative, de la 319,99 lei;
 • Camere wireless – 109,99 lei;
 • HDD 1 TB – 179,99 lei / HDD 2TB - 239,99 lei;
 • UPS NJOI de la 229,99;
 • Bariere auto de la 2.999,99 lei;
 • Automatizări pentru deschidere geam de la 269,99 lei;
 • Videointerfoane de la 299,99 lei;
 • Panouri fotovoltaice de 380W de la 529,40 lei;
 • Cea mai ieftină automatizare pentru poartă culisantă: 899,99 lei (disponibilă începând cu 10 noiembrie);
 • Camere de supraveghere IP Safer PoE, FULL HD, Dome, la 149 de lei, mai ieftină cu 46%.

Pe lângă reducerile listate în site, clienții Atu Tech (a2t.ro) vor avea acces și la servicii precum: consiliere telefonică gratuită în alegerea produselor, suport tehnic gratuit post-vânzare, instalare oriunde în România, prin rețeaua proprie de instalatori parteneri, service cu ridicare și returnare gratuite și drept de retur prelungit la 30 de zile.

Totodată, clienții au acces la mai multe opțiuni de plată în 6 rate fixe fără dobândă prin Banca Transilvania și în 4 rate fixe fără dobândă prin: BRD, Card Avantaj de la Credit Europe Bank, Alpha Bank și Bonus Card de la Garanti BBVA.

Pentru a susține cererea în creștere anticipată din luna noiembrie, Atu Tech (a2t.ro) a crescut investițiile la 4 milioane de euro în stocurile de produse destinate evenimentului de Black Friday 2023.

Specialiștii în sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) recomandă ca instalarea sistemelor de supraveghere video, de alarmă și fotovoltaice, să fie făcută de instalatori profesioniști, autorizați. Instalarea necorespunzătoare poate duce la arderea sau la avarierea componentelor, dar, mai ales, la o programare greșită a sistemelor, aspect foarte important în buna funcționare a acestora. Atu Tech (a2t.ro) vine în sprijinul clienților cu o rețea de peste 2.000 de instalatori profesioniști, care se extinde pe întreg teritoriul țării (cea mai mare rețea de instalatori de sisteme de securitate din România), care pot asigura servicii de instalare și mentenanță.

Citeste si:
tbi bank bate palma cu StartDecor pentru covoare, mobilă și decorațiuni în rate fără dobândă
tbi bank bate palma cu StartDecor pentru covoare, mobilă și decorațiuni în rate fără dobândă

Atu Tech (a2t.ro), magazin online de produse de securitate și importator român de echipamente de securitate, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 16,2 milioane de euro (80 milioane lei). Magazinul online, înființat în 2011, are sediul în Sibiu și comercializează peste 8000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti-incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 2.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la camere de supraveghere și panouri fotovoltaice: reduceri de până la 75% la Atu Tech