Lectură de 3 minute

26 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday de primăvară la Altex și Media Galaxy: ce reduceri sunt puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex a pregătit o nouă campanie de reduceri attractive, Black Friday de Primăvară. În perioada 27 aprilie – 3 mai, clienții Altex și Media Galaxy au parte de discounturi de până la 40% la numeroase produse care pot fi achiziționate din rețeaua națională de magazine, online pe altex.ro și mediagalaxy.ro sau din aplicația Altex. În plus, doar pentru clienții din aplicația Altex campania începe la ora 07:00 dimineața, cu două ore mai devreme față de restul canalelor.  

Sursa foto: Altex

Cumpărătorii au la dispoziție prețuri cu până la 40% mai mici la produsele din gama de băuturi și cafea, dar și la produsele din gama de mobilier, sanitare și bricolaj. De asemenea, articolele din gama de entertainment & gaming au reduceri de până la 33%. Telefoanele, tabeletele și smartwatch-urile beneficiază de reduceri de până la 30%, la fel ca produsele din gama de electrocasnice mari și produse de climatizare, dar și cele din gama de electrocasnice mici și veselă. Tot de prețuri reduse de până la 30% beneficiază și produsele din gama de anvelope și electronică auto.

La achiziționarea produselor din gama de TV, audio-video și foto, dar și a produselor din gama de laptopuri, PC, monitoare și imprimante, clienții beneficiază de reduceri de până la 25%. De asemenea, în perioada campaniei de Black Friday de Primăvară, produsele din gama vehicolelor electrice și sport beneficiază de reduceri de până la 20%, iar articolele de copii beneficiază de discouturi de până la 15%.

Tot ȋn magazine, clienții pot beneficia de servicii de finanțare pe loc, la orice produs, cu rate fixe și dobândă promoțională începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și de 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Oferte de vacanță la Altex Travel

Altex Travel se alătură campaniei și oferă clienților reduceri semnificative la pachetele de călătorie. În primele trei zile ale campaniei de Black Friday de Primăvară, Altex Travel oferă clienților o ofertă exclusivă de vacanță.

  • Sejur de 7 nopți, All Inclusive, în Hurghada, Egipt, cu zbor charter din București, Sibiu, Iași și Cluj Napoca, un bagaj de cală și un bagaj de mână inclus, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistică la destinație, tarif incepand de la 569 euro/persoană.
  • De asemenea, clienții pot opta și pentru un sejur de 7 nopți, All Inclusive, în Antalya, Turcia, cu zbor charter din București, un bagaj de cală și un bagaj de mână inclus, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică la destinație, tarif începând de la 389 euro/persoană.

În oferta Altex Travel, clienții pot regăsi reduceri considerabile la pachetele de vacanță din destinațiile preferate precum: Grecia, Spania, Tunisia, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Bulgaria, dar și România.

Black Friday de Primăvară începe joi, 27 aprilie 2023, la ora 07.00, în aplicația Altex, și de la ora 09.00 online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro, dar și în rețeaua națională de magazine Altex & Media Galaxy. Campania de Black Friday de Primăvară se încheie pe data de 3 mai 2023, la ora 23.59.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday de primăvară la Altex și Media Galaxy: ce reduceri sunt puse la bătaie