Lectură de un minut

28 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday 2023: eMAG a anunțat când începe campania de reduceri 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Anul acesta eMAG va organiza cea de-a 13-a ediție a Black Friday la nivel național. Ediția 2023, dacă își dorește să aibă rezultate mai bune decât cea din 2022, va trebui să înregistreze peste 560.000 de clienți care să cumpere, atât de la retailerul online, cât și de la sellerii din Marketplace, dar și o valoare totală a produselor vândute care să depășească 644 de milioane de lei.

Sursa foto: emag

eMAG Black Friday 2023 este ce-a dea 13-a ediție a campaniei. Anul acesta, campania va avea loc pe data de 10 noiembrie, conform informațiilor confirmate de retailer pentru wall-street.ro.

eMAG nu a prezentat încă mai multe detalii despre campania de Black Friday de anul acesta, respectiv ce tipuri de produse vor fi incluse în campanie. Redăm mai jos concluziile ediției de anul trecut:

Concluziile Black Friday 2022 la eMAG:

  • Plata în rate a crescut cu 43% față de anul trecut, 90% dintre plățile în rate fiind efectuate direct din contul eMAG/Wallet.
  • Black Friday a accelerat plata cu cardul, metodă folosită pentru plata a 63,2% dintre comenzi, confirmând faptul că oamenii preferă să folosească o metodă simplă și sigură de plată.
  • Comenzile de pe dispozitive mobile au fost la cel mai înalt nivel, cu peste 81,9% din total.
  • În premieră de Black Friday, orașul Cluj-Napoca a preluat primul loc în topul localităților după valoarea medie a comenzii per client, urmat de București, Iași și Constanța.
  • Mai bine de jumătate dintre comenzile totale, adică 51,8%, au fost plasate la easybox, iar 40.000 de colete au ajuns deja din seara zilei de Black Friday în locker, mulțumită productivității crescute realizate cu ajutorul automatizărilor de 43 de milioane de euro inaugurate în depozitul de la Joița.
  • 75% dintre comenzi vor fi livrate în primele cinci zile după Black Friday, infrastructura logistică fiind pregătită să asigure livrarea completă a tuturor comenzilor până pe 25 noiembrie.
  • Black Friday arată și în acest an că în online se poate vinde orice, iar printre produsele speciale comandate s-au numărat 2.035 de nopți de cazare, 9 automobile, dar și 35,2 de tone de carne de porc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2023: eMAG a anunțat când începe campania de reduceri