Lectură de 16 minute

27 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday 2022: Lista companiilor care au anunțat perioadele de reduceri

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ediția de Black Friday din acest a început mai devreme și se întinde pe o perioadă de circa o lună pentru cea mai mare parte dintre retaileri. Iată lista companiilor care au anunțat perioadele de reduceri de Black Friday. 

 

Sursa foto: Pixabay

Găsiți mai jos lista companiilor care au anunțat reduceri de Black Friday.

Black Friday la Altex

Black Friday 2022 la Altex începe pe 27 octombrie, iar startul se dă la ora 7:00, atât pe site cât și în aplicația Altex. Campania se va desfășura în 4 valuri de oferte, până pe 23 noiembrie, reducerile fiind în funcție de categorie între 10% și 50% la majoritatea produselor.

Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar și până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj și produse de curățenie. Telefoane, tablete, smartwatch-uri, vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari și home confort, dar și electrocanicele mici și gama de beauty. Laptopurile, sisteme PC, monitoare, produsele de gaming, dar și vehiculele electrice vor avea prețurile reduse de până la 40%. Iar produsele din gama auto electronică și anvelope vor beneficia de o reducere de până la 20%.

Black Friday la evoMAG

Compania va desfășura campania de Black Friday 2022 pe parcursul unei luni întregi, în intervalul 28 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a 4 runde de reduceri.

Cele mai mari reduceri vor fi la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile, trotinete electrice etc. Prima rundă de reduceri, aferentă perioadei 28 octombrie – 3 noiembrie, aduce prețuri mai mici cu până la 60%. Pregătirile pentru evenimentul de Black Friday de anul acesta au început cu mult timp înainte, evoMAG asigurând stocuri mai mari cu 50% față de campania de Black Friday de anul trecut.

Black Friday la Flanco

Flanco a pregătit reduceri de Black Friday la o gamă extinsă de produse, cum ar fi, de exemplu, smartphone-uri cu prețuri care pornesc de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei sau laptopuri de la 799 lei. În acest an, campania se desfășoară în perioada 21 octombrie - 30 noiembrie, atât online, cât și în magazine.

Retailerul va actualiza periodic stocurile pe parcursul celor aproape 6 săptămâni și va adăuga produse noi în oferta de Black Friday, menținând prețurile reduse până la finalul campaniei în toate cele 154 de magazine ale sale din țară, precum și online, pe flanco.ro.

Citeste si:
Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?
Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?

Black Friday la Lensa

Lensa, magazin de optică din România, anunță reduceri de până la 90% la mii de produse de Black Friday, campania începând pe 24 octombrie.

Anul acesta, prețurile ramelor de vedere și ochelarilor de soare încep de la 9 lei, în timp ce la lentilele de contact de vedere și lentilele de contact colorate pornesc de la 39 lei, iar la ochelarii pentru calculator de la 79 lei.

Soluțiile și accesoriile vor avea prețuri începând de la 1 leu.

Black Friday la Answear

Retailerul online Answear anunță reduceri de până la 50% la categoria brandurilor premium și de lux, în special de Black Friday, dar și de Answear Days (17-27 octombrie).

În prezent, pe answear.ro se regăsesc peste 150 de branduri high-end fashion, iar portofoliul se va extinde lunar.

Black Friday 2022 la Bottega Verde

În fiecare an, BottegaVerde.ro pregătește reduceri consistente la toate produsele, inclusiv la seturile cadou de Crăciun.

Analizând rezultatele din ultimii 3 ani, de Black Friday sunt comandate, în primul rând, produsele pentru îngrijirea corpului, urmate de seturile cadou cu motive de Crăciun pe locul 2, pe locul 3 fiind cremele antirid cu ingrediente active precum Pro-retinol, colagen vegetal sau acid hialuronic, dar și cele pe bază de flori de șofran.

Anul acesta, peste 1.000 de produse vor avea reduceri substanțiale de Black Friday.

Black Friday la PC Garage

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, anunță campania „Black Friday Devreme”, dar și o parte din produsele care vor avea reduceri atractive de peste 50%. Campania a început pe 28 octombrie, la ora 9:00, și acoperă o gamă largă de categorii, precum laptop-uri, componente pentru PC, monitoare, periferice de gaming, PC-uri și electrocasnice.

Vor fi disponibile PC-uri și laptopuri de gaming cu reduceri substanţiale, periferice de gaming cu 53% reducere, monitoare reduse cu până la 38%, HDD-uri cu discount de 40% și multe altele.

Black Friday la Dedeman

Dedeman, companie în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, dă startul campaniei de Black Friday din acest an. Campania începe pe 11 noiembrie și va dura nouă zile.

Dedeman a anunțat debutul campaniei de Black Friday de anul acesta pe 11 noiembrie. Campania va dura nouă zile și se va finaliza pe 20 noiembrie.

Black Friday la my Geisha

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și produse cosmetice, anunță lansarea campaniei Black Friday. Vor fi cele mai mari reduceri din an, la toată gama de parfumuri, skincare, make-up & accesorii my Geisha, online și în magazine. Între 4 și 8 noiembrie, ai 25% reducere la orice produs, gift box surpriză și un voucher cadou, la orice achiziție.

Campania Black Friday este valabilă online și în magazine. Fanii my Geisha din România pot comanda pe mygeisha.ro, iar comenzile internaționale se plasează pe mygeisha.com.

Black Friday la Freshful

Pe lângă ofertele și discounturile aniversare la produse românești și internaționale, Brigada Freshful s-a pregătit pentru o lună de prețuri negre, cu reduceri speciale de până la 50% la o selecție exclusivă de produse din gamele fresh și ultra-fresh, curățenie și îngrijire sau bunătăți din cămară.

Ofertele sunt dinamice și pot fi accesate în B.F. în acțiune - Oferte - Freshful.ro.

În plus, Genius Deals este la dublu pentru clienții Genius. Doar în noiembrie, clienții Genius pot achiziționa 20 de produse Genius cu 40% reducere (față de 10 produse săptămânale cu 20% reducere, ca până acum).

Black Friday la Fashion Days

Celebrul retailer Fashion Days lansează campania de Black Friday din acest an cu reduceri de până la 80% la zeci de produse. Retailerul va da startul campaniei Black Friday 2022 pe 7 noiembrie.

Campania de Black Friday de la Fashion Days va dura între 7 și 13 noiembrie, incluzând și branduri noi în acest an.

Black Friday la Elefant.ro

Black Friday 2022 pe elefant.ro începe în seara zilei de 7 noiembrie și va dura până pe 13 noiembrie. Compania propune cumpărătorilor aproape un milion de produse cu prețuri reduse, de la cărți în română sau engleză, până la jucării, cosmetice și parfumuri, accesorii fashion, home deco și multe altele.

De asemenea, împreună cu LEGO, elefant.ro va oferi peste 1.000 de vouchere de discount și cadouri surpriză celor care vor fi activi pe site-ul elefant.ro în perioada campaniei, dar și offline, pe 6 noiembrie, în centrul comercial ParkLake. Peste 3 milioane de vizitatori sunt așteptați pe elefant.ro.

Black Friday 2022 la Notino

Notino, unul dintre cei mai mari retaileri de parfumuri și cosmetice, dă startul celei mai așteptate campanii a anului, Notino Black Friday 2022, pe 7 noiembrie. Timp de o săptămână, retailerul online pune la dispoziția consumatorilor reduceri de până la 40% la cele mai îndrăgite parfumuri, produse cosmetice și de îngrijire, atât în magazinele online și în cele fizice, cât și în aplicația mobilă.

Black Friday este cel mai important eveniment de shopping din an la nivel mondial și marchează începutul sezonului cumpărăturilor de sărbători.

Cu această ocazie, compania a pregătit pentru clienți reduceri între 15% și 40%.

Black Friday la Optiblu, Optiplaza și O51

Optical Investment Group (OIG), proprietarul brandurilor Optiblu, Optiplaza și O51, dă startul reducerilor de Black Friday în magazinele din toată țara, dar și online.

Spre exemplu, o pereche de ochelari de soare POLAROID va putea fi achiziționată cu 139 lei în loc de 399 lei, o pereche de rame OCEAN va avea prețul de 89 lei, în loc de 299 lei, o pereche de ochelari de soare, a aceluiași brand, va putea fi cumpărată cu prețuri începând de la 99 lei, în loc de 349 lei, o pereche de rame marca GUESS va putea fi cumpărată cu 169 lei față de 549 lei, iar o pereche de ochelari de soare FOSSIL va avea prețul de 219 lei față de 699 lei.

Black Friday la Mobexpert

Mobexpert, brand de mobilier și decorațiuni din România, va oferi şi anul acesta reduceri substanţiale cu ocazia campaniei Black Friday 2022. În perioada 9-20 noiembrie clienții pot beneficia de reduceri de pȃnă la 50% la mii de produse din categoriile mobilier şi decoraţiuni, atât în magazinele fizice, cât și pe www.mobexpert.ro.

Retailerul are reduceri speciale la peste 70% din produsele disponibile în ofertă: de la mobilier, canapele și fotolii la bucătării, dar și decorațiuni pentru casă.

Black Friday la Xpert Beauty

Xpert Beauty, companie de retail care activează în domeniul produselor cosmetice profesionale, fondată în România, va desfășura campania de Black Friday timp de o săptămână, în perioada 8-14 noiembrie, pe platforma de e-commerce www.xpertbeauty.ro și în magazinele proprii din cele 13 orașe din țară.

Toate produsele din portofoliu, de la peste 70 de brand-uri, vor înregistra procente importante de discount, de până la 70%.

Black Friday la eMAG

De Black Friday 2022, pe 11 noiembrie, eMag va aduce din nou o ofertă la lingouri de aur, care a fost extrem de populară în trecut în cursul evenimentului dedicat reducerilor. În total, eMAG vine cu 1,5 milioane de oferte pe care le pune la dispoziția clienților, alături de partenerii din Marketplace, la capătul unui efort de peste 10 luni. Valoarea reducerilor pregătite pentru ziua cu cele mai multe reduceri din an se ridică la peste 360 de milioane de lei la cel mai mic preț din ultimele 30 de zile.

În oferta Black Friday 2022 se vor găsi, printre altele, 10 kilograme de aur, 58 de tone de carne de porc (prin parteneriate cu producători), servicii medicale, ceasuri și bijuterii de lux. O ofertă extrem de interesantă este cea de 2.500 vouchere Tarom de reducere 50% la zboruri ale liniei aeriene.

În premieră, în acest an, pentru cei care se gândesc să își cumpere pentru prima oară o casă, eMAG pune în vânzare două case situate în ansamblul Liziera de Lac, la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani:

Black Friday la Spy Shop

Black Friday va debuta la importatorul de echipamente de securitate, supraveghere video și sisteme fotovoltaice, Spy Shop, în 11 Noiembrie 2022. Evenimentul de reduceri se va derula pe durata a 3 zile, până în 13 Noiembrie inclusiv.

În acest an sunt puse la bătaie zeci de mii de produse de securitate și nu numai.

Black Friday la Mall-Vitan

București Mall – Vitan anunță startul Black Friday cu oferte și reduceri de până la 80%, în magazinele partenere, și, totodată, lansează și o campanie specială prin care pasionații de cumpărături sunt răsplătiți cu premii cadou, la InfoDesk.

Până pe 30 noiembrie, vizitatorii care fac cumpărături de minimum 900 de lei, pe maxim două bonuri fiscale, de la magazinele partenere din galerie, sau de minimum 2.000 lei, pe un singur bon fiscal, de la Media Galaxy, vor primi garantat, în limita stocului disponibil, un premiu special, ce conține vouchere cadou.

Black Friday la Atu Tech

Atu Tech (a2t.ro), magazin online de sisteme de securitate din România, introduce, în premieră, în România, sisteme fotovoltaice în campania de vânzări Black Friday 2022.

Astfel, pot fi achiziționate invertoare de 5KW cu prețuri începând de la 5.999,99 lei sau pachete de panouri solare de 3,15 KW la doar 6.599,99 dar și sisteme fotovoltaice complete, de 5KW, ONGRID, la 21.999,99.

Black Friday la Sezamo

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, a început în data de 8 octombrie Green Friday Sezamo, o inițiativă ce pune accentul pe sustenabilitate, zero waste și reduceri cuprinse între 20% și 90% pentru produsele din categoria Save the food și de până la 40% pentru categoriile de tip supermarket.

Începând cu 8 noiembrie, consumatorii din București și din județul llfov se bucură de reduceri de până la 40% la produsele de uz zilnic, de tip supermarket, precum legume și fructe, mezeluri, lactate, carne sau băcănie.

Black Friday la Mega Image

Mega Image, unul din principalii retaileri prezenți pe piața românească, a anunțat pe data de 8 octombrie că a lansat campania de Black Friday 2022 cu un voucher de 100 lei la cumpărăturile de sărbători pentru achiziții online de minimum 450 lei. În plus, retailerul asigură livrarea produselor a doua zi.

Retailerul, cu o cifră de afaceri de 7,46 miliarde de lei, deține în România peste 900 de magazine.

Black Friday la SMYK

Magazinele fizice din rețeaua națională SMYK All for Kids, retailer-ul specializat în vânzarea de jucării și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii oferă, în perioada 7 și 20 noiembrie, reduceri de prețuri de până la 50% la articole selectate de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării.

Reducerile aplicate articolelor selectate se ridică până la 50% și acoperă toate tipurile de produse existente în gama SMYK.

Black Friday la Homelux

În perioada 9 - 27 noiembrie, la Homelux, Black Friday vine cu reduceri de până la 90% la toate produsele, plus o extra-surpriză.

La Homelux, Black Friday aduce reduceri de până la 90% la mobilier, corpuri de iluminat, textile și decorațiuni, dar și un voucher cadou de 10% reducere valabil pentru cumpărături în luna februarie.

Capul de afiș al campaniei sunt corpurile de iluminat, reduse cu până la 90%. Acestea sunt urmate îndeaproape de decorațiuni (până la 70% reducere), covoare (până la 60% reducere), scaune (până la 40% reducere) și canapele (reduse cu până la 20%).

Black Friday la Mathaus

Produsele pentru încălzirea locuinței și accesoriile din această categorie, obiectele sanitare și cele destinate eficienței energetice vor fi ”vedetele” Black Friday 2022, potrivit estimărilor retailerului de bricolaj și materiale de construcții.

Campania începe miercuri seara, pe 9 noiembrie, iar ofertele sunt disponibile în online și offline în perioada 9-14 noiembrie.

Black Friday la Esteto.ro

Esteto.ro, magazin online pentru femei, cu prezență regională, în România, Ungaria și Bulgaria, anunță reduceri la peste 30.000 de produse, în evenimentul de shopping Black Friday 2022.

Astfel, până pe 13 noiembrie, pot fi cumpărate cu până la 55% mai ieftin produse cosmetice, naturiste, consumabile medicale și pentru saloane, cărți, produse pentru copii, Home & Deco, de curățenie, întreținere a casei și fashion.

Black Friday la Librex

Librex, unul dintre principalii jucători din piața locală de carte, cu o tradiție de doisprezece ani în domeniu, organizează evenimentul Black Friday în perioada 11 – 13 noiembrie 2022.

Librex le propune clienților cele mai mari reduceri din an, de până la 90%, precum și pachete de cărți create exclusiv pentru cel mai mare eveniment de retail al anului. În completare, comenzile cu valoare de peste 200 de lei și la anumite pachete și produse vor fi onorate cu transport gratuit.

Black Friday la Fine Store

La Fine Store, retailer de băuturi alcoolice, campania de Black Friday a început pe 9 noiembrie. Peste 4.000 de băuturi alcoolice, însemând aproximativ 500.000 de sticle, sunt incluse în campania de Black Friday a Fine Store de anul acesta.

Dintre acestea, circa 2.000 beneficiază de o reducere de 50%.

Black Friday la Tazz

De Black Friday, Tazz lansează spre achiziție peste 45.000 vouchere în valoare de 100 de lei la prețuri reduse, ce pot fi folosite pentru comenzile din aplicație până la sfârșitul anului.

Anul acesta, Tazz lansează Tazz Bank Friday, campania dedicată investițiilor de Black Friday – astfel, cu mai puțin, cumperi mai mult – de exemplu, utilizatorii pot cumpăra cu prețuri începând de la 20 de lei un voucher de 100 de lei la restaurantul preferat și nu numai.

Black Friday la Miele

Miele, producător de echipamente și electrocasnice premium, anunță reduceri de până la 29% în campania de Black Friday 2022. Anul acesta, reducerile vor fi disponibile în perioada 11 – 30 noiembrie și includ cele mai căutate electrocasnice de către consumatori din categoriile mașini de spălat, uscătoare de rufe, espressoare și aspiratoare.

Black Friday la Mega Mall și Promenda Mall

Promenada Mall și Mega Mall București anunță startul campaniei Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri din an, care se va desfășura pe parcursul weekendului 11-13 noiembrie.

Clienții se vor bucura de oferte speciale și reduceri de prețuri de până la 50% în magazinele preferate, dar și de premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Știre în curs de actualizare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2022: Lista companiilor care au anunțat perioadele de reduceri