Lectură de 3 minute

03 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday 2022 la Notino: Promoții de până la 40% timp de o săptămână

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Notino, unul dintre cei mai mari retaileri de parfumuri și cosmetice, dă startul celei mai așteptate campanii a anului, Notino Black Friday 2022, pe  7 noiembrie. Timp de o săptămână, retailerul online pune la dispoziția consumatorilor reduceri de până la 40% la cele mai îndrăgite parfumuri, produse cosmetice și de îngrijire, atât în magazinele online și în cele fizice, cât și în aplicația mobilă.

Sursa foto: Notino

Black Friday este cel mai important eveniment de shopping din an la nivel mondial și marchează începutul sezonului cumpărăturilor de sărbători.

Cu această ocazie, compania a pregătit pentru clienți reduceri între 15% și 40%.

Printre brandurile cu cele mai mari reduceri se numără Mixa, Garnier, Dove și TONI & GUY. Mai mult, clienții vor găsi o parte dintre brandurile prezente exclusiv la Notino, precum Notino Collection, UXI, Iconique, NOVELLISTA, Souletto, Saffee, Gleam, Mense sau Mediblanc la cele mai bune prețuri până pe 13 Noiembrie.

Retail jobs

Mai mult, Notino oferă mostre și cadouri clienților săi la achiziția produselor participante în campanie, în limita stocului disponibil.

Vânzări record de Black Friday în 2021

Sezonul Black Friday de anul trecut i-a adus retailerului rezultate record, Notino înregistrând o creștere de aproximativ 30% a numărului de comenzi.

Într-o singură zi, clienții Notino au plasat peste 182.000 comenzi, iar numărul total al produselor vândute a depășit 570.000. Golden Hour, intervalul orar în care au fost plasate cele mai multe comenzi, a fost seara, între orele 21:00 și 22:00, când au fost vândute peste 11 produse pe secundă.

În topul celor mai populare categorii de cumpărături ale românilor în campania Notino Black Friday 2021 s-au aflat parfumurile, produsele de îngrijire a părului și cele de make-up.

Citeste si:
Se caută șoferi! Ce salarii oferă companiile din transport și distribuție
Se caută șoferi! Ce salarii oferă companiile din transport și distribuție

Pentru evenimentul din acest an, Notino se așteaptă la rezultate și mai bune în ceea ce privește vânzările, menținându-și poziția în topul preferințelor consumatorilor când vine vorba despre shoppingul online.

Pe lângă reducerile din campanie, retailerul de beauty oferă și o gamă largă de produse și servicii care să faciliteze procesul de alegere al acestora, precum Try it First sau Easy make-up, oglinda virtuală Notino, dar și multe alte beneficii: 90 de zile pentru retururi, aceleași prețuri în magazinele fizice ca pe website și livrare gratuită pentru comenzile de peste 250 RON.

Iar pentru că imediat după Black Friday vor veni sărbătorile de iarnă, Notino pregătește noi surprize pentru clienții săi, punând la dispoziție idei de cadouri variate și un nou concept de „discovery boxes”, care poate fi personalizat integral.

Notino este unul dintre cele mai mare magazin online de parfumuri și cosmetice din Europa. Călătoria sa a început în Republica Cehă în 2004. Compania s-a transformat rapid într-unul dintre cei mai puternici concurenți în sectorul frumuseții și al comerțului online.

În prezent, Notino activează pe 27 de piețe europene, unde operează, printre altele, 26 de magazine fizice. Este partener autorizat al celor mai mari companii mondiale de beauty, precum DIOR, Lancôme, Gucci, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, Chloé, Estée Lauder și altele. Compania are un portofoliu incredibil de 100.000 de produse, de la peste 2.500 de branduri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2022 la Notino: Promoții de până la 40% timp de o săptămână