Lectură de 2 minute

26 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday 2022 la Altex: la ce oră începe și ce spune retailerul despre reduceri

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Black Friday 2022 la Altex începe pe 27 octombrie și se va desfășura în 4 etape până pe 23 noiembrie. Raul Filip, Director Achiziții Altex România, a vorbit despre ora de start a campaniei și reducerile pe care retailerul spune că le-a pregătit pentru această ediție.

Sursa foto: Altex

Black Friday 2022 la Altex va începe pe 27 octombrie la ora 7:00, atât pe site cât și în aplicația Altex, și se va desfășura în 4 valuri de oferte, până pe 23 noiembrie, ofertele variind în funcție de categorie între 10% și 50% la majoritatea produselor, fiind și cazuri în care reducerile vor fi mai mari.

Întrebat de Wall-Street.ro dacă episodul de anul trecut în care ANPC a amendat retailerul s-ar putea repeta și anul acesta, Raul Filip a menționat că autoritatea nu a derulat controale în această perioadă și că „îi așteaptă”, iar reducerile care vor fi afișate de Altex fiind aplicate la cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, așa cum procedează de obicei.

Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar și până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj și produse de curățenie. Telefoane, tablete, smartwatch-uri, vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari și home confort, dar și electrocanicele mici și gama de beauty. Laptopurile, sisteme PC, monitoare, produsele de gaming, dar și vehiculele electrice vor avea prețurile reduse de până la 40%. Iar produsele din gama auto electronică și anvelope vor beneficia de o reducere de până la 20%.

Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmărească săptămânal produsele care intră ȋn campania de Black Friday și să își creeaze liste cu produse favorite.

”La Altex, campania de Black Friday din acest an include patru valuri cu oferte săptămânale pentru diferite categorii de produse. Ofertele sunt valabile doar în săptămâna în care acestea sunt lansate. Clienții pot opta pentru comanda online sau aplicația mobilă Altex sau cumpărături direct în magazinele noastre”, a spus Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

4 valuri de Black Friday 2022:

  • Val 1: oferte valabile între 27 octombrie - 02 noiembrie
  • Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie - 09 noiembrie
  • Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie - 16 noiembrie
  • Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie - 23 noiembrie

De asemenea, clienții au și opțiunea achiziției produselor în rate, fie rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online. În plus, toate locațiile fizice Altex oferă servicii de asigurări auto și de locuință.

Citeste si:
Parteneriat între Omnicredit și Flanco Smart Discounter: este lansat primul produs de creditare cu destinație retail
Parteneriat între Omnicredit și Flanco Smart Discounter: este lansat primul produs de creditare cu destinație retail

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2022 la Altex: la ce oră începe și ce spune retailerul despre reduceri