Lectură de un minut

11 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Black Friday 2020 pe Workspace Studio: reduceri de până la 50% la scaunele office ergonomice

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Workspace Studio, companie specializată în soluții de amenajare orientate către ergonomie și partener unic acreditat al Herman Miller în România, demarează reduceri de până la 50% la piesele de mobilier din magazinul online lansat recent și din showroom-ul din Sky Tower. 

Campania de Black Friday desfășurată de Workspace Studio include scaunele emblematice de la Herman Miller și va fi activă timp de 24 ore, pe 13 noiembrie.

În contextul celor mai recente decizii ale autorităților privind restricțiile sociale, angajații care lucrează acasă și părinții ai căror copii fac școală online pot regăsi pe webshop-ul Workspace Studio soluții pentru amenajarea unui spațiu ergonomic de lucru, astfel încât sănătatea și productivitatea să nu le fie afectate.

"Este primul Black Friday la care participăm, magazinul online fiind lansat luna trecută. Am decis să acordăm reduceri fără precedent, până la 50%, la scaunele Herman Miller, cele mai bine vândute piese de mobilier ergonomic din portofoliul nostru. Este evident că munca și școala de acasă vor continua, iar Black Friday devine un eveniment interesant pentru vânzările de mobilier ergonomic", a declarat Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Workspace Studio a intrat pe piața de retail online anul acesta, după o investiție de 100.000 într-un magazin online de mobilier ergonomic.

Companiea este specializată în soluții de amenajare orientate către ergonomie și partener unic acreditat al Herman Miller în România. În primele 9 luni ale acestui an, Workspace Studio a avut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro - poți citi mai multe aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2020 pe Workspace Studio: reduceri de până la 50% la scaunele office ergonomice