Lectură de 2 minute

05 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Black Friday 2020 la ANSWEAR: reduceri de până la 70% la haine și accesorii fashion

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

ANSWEAR România lansează campania de Black Friday cu reduceri de până la 70% inclusiv la colecțiile noi ale brandurilor de top și estimează vânzări totale de 3,9 milioane euro, în creștere cu 30% față de anul anterior.

“Vom începe săptămâna viitoare campania de Black Friday și pregătim reduceri masive și reale de la jumătatea lui noiembrie până la finalul lunii. Anul trecut, pe durata campaniei Black Friday am vândut online de 3 milioane de euro, iar în acest an ne așteptăm la o creștere de peste 30% față de 2019”, spune Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR România.

O noutate pentru campania din 2020 este faptul că pe ANSWEAR.ro consumatorii de fashion online vor descoperi și mai multe branduri de top cu reduceri de până la 70% iar în campanie vor intra inclusiv produsele cele mai dorite din noile colecții, printre branduri aflându-se Guess, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Adidas, Pepe Jeans.

Cele mai mari reduceri vor fi chiar pentru produsele de sezon: geci, canadiene, articole sportive, cizme, botine, pulovere, dar vor fi reduceri și pentru bluze, cămăși, tricouri, hanorace, pantofi.

Dacă anul trecut cele mai multe cumpărături s-au făcut la 00:00, urmat de ora 14:00, anul acesta echipa ANSWEAR se așteaptă ca seara să se realizeze cele mai multe comenzi pentru că și utilizatorii au în prezent un alt program din cauza pandemiei. Tot în 2019, cea mai mare sumă alocată în cadrul unei comenzi a fost de 14.000 lei și a conținut un număr 7 produse.

“Ne așteptăm la o comandă medie de 300 lei și la vânzări totale de 3,9 milioane EUR, iar cele mai mari vânzări să se înregistreze la brandurile Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Medicine, Guess, Adidas. În procente, cel mai mare discount de pe ANSWEAR va fi de 70%, iar ca valoare va fi suma de 1500 lei”, susține Raluca Radu.

Pe lângă intervalul dedicat cumpărăturilor online de Black Friday, o altă schimbare în comportamentul clienților față de anul anterior se preconizează a fi în privința modalității de plată: “Credem că se va păstra un procent mult mai ridicat față de anul trecut pentru plățile online cu cardul. Ne așteptăm la un număr de 4 ori mai mare decât anul trecut de plăți online prin card”, explică Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR România.

Pentru ANSWEAR, anul 2020 a însemnat creștere: pe toată perioada ianuarie - octombrie 2020 a înregistrat o evoluție de 30% față de anul trecut, tot anul acesta portofoliul a depășit 350 de branduri, doar în 2020 fiind adăugate aproximativ 50 de branduri noi. Cum în general creșterea din acest an este de peste 30% pentru totalul vânzărilor anuale pe ANSWEAR.ro, retailerul online estimează să încheie anul cu o creștere de minim 30%.

Citeste si:
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2020 la ANSWEAR: reduceri de până la 70% la haine și accesorii fashion