Lectură de un minut

19 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Retailerul online Biano lansează o secțiune pentru mobilier și decorațiuni sustenabile

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Marketplace-ul home & deco Biano a creat o nouă categorie, Biano ECO, unde utilizatorii pot găsi mobilier și accesorii sustenabile pentru casă, cu peste 9.000 de piese de mobilier și accesorii din materiale durabile și variante ecologice ale produselor de masă.

Produsele din secțiunea ECO vor fi clasificate exclusiv pe baza datelor furnizate de magazinele online partenere, care sunt active pe Biano. În plus, vizitatorii Biano vor avea două filtre noi la căutarea de produse eco-friendly:

  • Filtrul de materiale sustenabile - care grupează produse fabricate din materiale sustenabile și ușor de reciclat, ce ajută la conservarea resurselor primare, utilizarea lor implicând o povară mai mică pentru mediu. Sub acest filtru sunt cuprinse articole realizate din in, lână, cânepă sau lemn masiv, printre alte materiale durabile.
  • Filtrul pentru produse ecologice - care grupează produse realizate din opțiuni la produsele realizate pe scară largă, care economisesc energie, precum și produse care încurajează un comportament mai ecologic. Sub acest filtru utilizatorii vor găsi, de exemplu, coșuri de reciclare, plite cu inducție, lumânări din soia și ceară de albine, panouri de iluminat solar sau economic, dar și stații de compostare și sere.

Categoria ECO este disponibilă pe platformele Biano și în Ungaria, Cehia, Slovacia și Cehia.

Retailerul home&deco Biano.ro a fost lansat în 2018. La nivel mondial, Biano este prezent în alte 6 țări și intenționează să se extindă pe alte 3 sau 4 piețe până la sfârșitul anului 2021. Biano este principalul partener de trafic de calitate pentru peste 1.500 de magazine online home & deco la nivel global și are peste 6 milioane de produse listate.

FOTO: Denisa Havlinova

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul online Biano lansează o secțiune pentru mobilier și decorațiuni sustenabile