Lectură de un minut

08 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Biano a lansat un instrument pentru propriile designuri de locuință, Biano Studio

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Motorul de căutare online home & deco Biano a lansat Biano Studio, un instrument prin care creezi designuri 2D pentru locuință. Acestea se realizează selectând produsele favorite și aranjându-le după bunul plac. Odată salvat modelul, poate fi distribuit în comunitatea Biano Studio, dar și în social media.

Clienții trebuie să acceseze https://studio.biano.ro și să selecteze opțiunea „Adaugă un produs în Studio”. Ei vor alege mai apoi un anumit produs sau articole complementare, prin instrumentul suplimentar „Completează aspectul”.

Schițele pot fi distribuite în fluxul comunității Biano Studio sau pe conturile personale de pe rețelele sociale. Toate produsele folosite pentru a crea un design în Biano Studio sunt disponibile pentru achiziționare.

În viitor, Biano plănuiește să implementeze o nouă funcționalitate: utilizarea fotografiilor din casele utilizatorilor ca fundal pentru designurile Biano Studio.

Biano Studio este influențat și de alte instrumente dezvoltate anterior de către Biano, cum ar fi tool-ul pentru căutarea produselor similare Biano sau noul instrument „Completează aspectul”, care a fost special conceput pentru Biano Studio.

„Realitatea augmentată este viitorul cumpărăturilor online de mobilă. Adesea, imaginile cu produse individuale nu sunt suficiente pentru clienții ce urmează să ia o decizie referitoare la achizițiile online, deoarece ei sunt interesați de complementaritate - ce merge cu ce. De cele mai multe ori, cumpărătorii încearcă să completeze golurile din designul propriu accesând rețelele de socializare, pentru a găsi inspirație înainte de a cumpăra”, afirmă Michael Zelinka, Biano CEO.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Biano a lansat un instrument pentru propriile designuri de locuință, Biano Studio