Lectură de un minut

12 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Bianca Presada este noul trade marketing director al Coca-Cola HBC România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Bianca Presada a preluat, din martie 2022, rolul de trade marketing director în cadrul Coca-Cola HBC România, devenind membră în echipa de senior management a companiei.

Presada s-a alăturat companiei Coca-Cola HBC România în 2015, în rolul de intern în departamentul de marketing și, de-a lungul anilor, a activat în diferite funcții, printre care trade marketing coordinator, brand marketing coordinator non-carbonated drinks. Presada a coordonat lansarea a 18 SKU-uri noi, în 6 categorii diferite, printre care și lansarea brandului Fuzetea pe piața românească.

„Am acceptat cu mult entuziasm această nouă provocare profesională și sunt convinsă că împreună cu echipa departamentului de trade marketing vom continua să dezvoltăm proiecte de succes, adaptate contextului și standardelor pieței locale”, a declarat Bianca Presada, trade marketing director, Coca-Cola HBC România.

Bianca Presada este absolventă a Universității Transilvania din Brașov și a unui masterat în Managementul Proiectelor la SNSPA București.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, având în 2019 vânzări de peste 2,2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, are operațiuni în 29 de țări, deservind 715 milioane de oameni.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bianca Presada este noul trade marketing director al Coca-Cola HBC România