Lectură de 4 minute

08 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Benzi etanșare uși și ferestre de la Econstrukt

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Benzile de etanșare sunt folosite pentru a etanșa spațiile de la perimetrul ușilor și ferestrelor, fiind o soluție economică ce ajută la crearea unui mediu mai izolat. Prin etanșarea acestor spații poți reduce semnificativ pierderile de caldura datorate curentilor de aer. Totodată, izolând spațiul vei obține o economie semnificativă la consumul de energie. Benzile de etansare au o rezistenta buna la substantele chimice uzuale, sunt rezistente la apa si la agentii de curatare.

Sursa foto: Sursa foto: Econstrukt

Benzile de etanșare sunt folosite pentru a etanșa spațiile de la perimetrul ușilor și ferestrelor, fiind o soluție economică ce ajută la crearea unui mediu mai izolat. Prin etanșarea acestor spații poți reduce semnificativ pierderile de caldura datorate curentilor de aer. Totodată, izolând spațiul vei obține o economie semnificativă la consumul de energie. Benzile de etansare au o rezistenta buna la substantele chimice uzuale, sunt rezistente la apa si la agentii de curatare.

Pentru a etanșa ușile și ferestrele ai la dispoziție mai multe opțiuni, iar familiarizându-te cu acestea poți facilita extrem de mult procesul de selecție. Din acest articol vei afla toate informațiile de care ai nevoie despre diverse benzi de etanșare, iar cu ajutorul detaliilor oferite de specialiștii Econstrukt vei putea alege produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Econstrukt este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri români de pe piața materialelor auxiliare pentru construcții, amenajări și renovări. Cu un portofoliu vast și o echipă formată din profesioniști cu experiență, Econstrukt este soluția potrivită atât pentru cei care sunt în căutare de informații relevante, cât și pentru cei care au nevoie de produse inovatoare și calitative pentru diverse tipuri de aplicații. Printre numeroase alte produse, la Econstrukt vei găsi și benzi de etanșare pentru uși și ferestre.

Tipuri de benzi de etanșare pentru ușă și fereastră

Există două tipuri principale de benzi de etanșare: bandă etanșare flexibilă și bandă etanșare din PVC rigid sau aluminiu.

Banda etanșare flexibilă pentru fereastră

Banda de etanșare flexibilă poate fi considerată cea mai simplă variantă de etanșare a ușilor și ferestrelor. Este o garnitură care fie se lipește de cadrul ușii sau ferestrei cu ajutorul unui adeziv (cazul benzilor autoadezive de tip peel & stick), fie se introduce în spațiul din cadru. Este realizată din burete, spumă flexibilă sau cauciuc EPDM și este disponibilă în mai multe dimensiuni și culori. Pentru că este potrivită pentru spații înguste, acest tip de bandă de etanșare se folosește mai ales în cazul ferestrelor.

Bandă etanșare rigidă pentru ușă

Banda de etanșare din PVC rigid sau aluminiu este disponibilă în mai multe variante în ceea ce privește montajul. Vei avea de ales dintre bandă autoadezivă sau cu șuruburi. Totodată, există opțiuni și în ceea ce privește materialul din care este făcută: PVC sau aluminiu. Unele modele de benzi de etanșare sunt prevăzute cu perii – un accesoriu extrem de util pentru ușa garajului, de exemplu. Există și variante prevăzute cu profil de cauciuc, care are rolul de a crește aderența benzii, izolând și mai bine spațiul. La fel ca benzile flexibile, cele din PVC rigid sau aluminiu sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni. Banda rigidă de etanșare este recomandată pentru izolarea ușilor.

Benzi de etanșare – Recomandări de la Econstrukt

Pentru a izola ușa sau fereastra te poți baza pe recomandările echipei Econstrukt de produse eficiente, cu un raport foarte bun calitate – preț, care aduc numeroase avantaje utilizatorilor.

Bandă etanșare autoadezivă din burete ELLEN

  • Bandă etanșare prevăzută cu o parte autoadezivă puternică, ce oferă aderență extrem de bună, inclusiv pe suprafețe neporoase
  • Soluție economică
  • Se aplică simplu și rapid
  • Rezistentă la apă și la substanțele chimice prezente în produsele de curățare
  • Poate fi folosită atât pentru ușă, cât și pentru fereastră

Bandă etanșare autoadezivă din cauciuc EPDM ELLEN

  • Cauciucul EPDM rezistă la temperaturi cuprinse între -35°C si +120°C
  • Are o rezistență bună la radiațiile UV
  • Substanțele chimice, acizii, alcoolul sau soluțiile saline nu afectează rezistența sau structura benzii
  • Disponibilă în variante pentru spații mici, medii și largi (profil K, P și D)

Bandă pentru ușă autoadezivă din PVC PDS-B-ZK ELLEN

  • Prevăzută cu perie
  • Fixare simplă și rapidă
  • Bandă autoadezivă rezistentă
  • Recomandată pentru etanșarea ușilor
  • Disponibilă în numeroase culori, din care poți alege varianta care se potrivește perfect cu nuanța pe care o are ușa

În portofoliul Econstrukt poți găsi numeroase alte tipuri de benzi de etanșare pentru ușă sau fereastră, pentru baie, fațade, pentru umplere spații, pentru acoperiș și hidroizolații, pentru sigilare rosturi, pentru colțuri, etc. Consultă produsele disponibile în magazinul online și alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor și proiectului tău. Pentru sfaturi avizate în materie de produse pentru amenajări, renovări sau proiecte DIY, poți apela cu încredere la echipa Econstrukt.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Benzi etanșare uși și ferestre de la Econstrukt