Lectură de un minut

24 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Bârlad Value Centre, primul centru comercial din oraș, se deschide pe 30 noiembrie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital deschide marți, 30 noiembrie, primul centru comercial din Bârlad, care va avea primul hipermarket Carrefour din județ, zonă de food court și branduri naționale și internaționale.

Bârlad Value Centre are o suprafață totală de aproximativ 20.000 mp, o zonă de servicii, o zonă de fashion, cafenele cu terase exterioare și un food court. Noul centru comercial va deservi orașul Bârlad și localitățile limitrofe și va crea peste 600 de noi locuri de muncă.

Printre brandurile prezente în noul mall se numără: Carrefour, Hervis, Sinsay, C&A, Jysk, Noriel, Takko, Sportisimo, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Flanco, KFC, Spartan, Mesopotamia și Agroland .

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bârlad Value Centre, primul centru comercial din oraș, se deschide pe 30 noiembrie