Lectură de 4 minute

11 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Back to School: reduceri importante pentru școală de la cei mai mari retaileri

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Pregătirile pentru școală obligă părinții să facă și ceva găuri prin buget, mai ales când apar cheltuieli suplimentare. Într-un context incert în ceea ce privește derularea cursurilor de școală de anul acesta, retailerii s-au adaptat și au optat pentru produse necesare elevului pentru siguranță, dar și pentru utilitate.

Astfel, diverse companii au ales să aplice discounturi majore unui catalog important de produse necesare unui elev într-un nou an școlar. Printre retailerii care au ales să deruleze promoții Back to School s-au remarcat următorii:

Reduceri pentru școală de la magazine online și offline cu gadgeturi

Sub sloganul “Reduceri de nota 10 pentru noul an școlar” eMag a făcut o selecție de produse necesare unui elev. Printre acestea, retailerul a inclus: rechizite școlare (ghiozdane, creioane, carioci, table de scris, caiete, acuarele, penare, cărți școlare, manuale etc), dar și o mulțime de produse din portofoliu – laptopuri și produse de gaming, telefoane, tablete, gadgeturi, mobile, produse de amenajare cameră, îmbrăcăminte, jucării și produse de birou.

Campania Back to School a Altex se desfășoară împreună cu RTC. Dacă în anii anteriori atenția era centrată pe diversele gadgeturi care să ajute elevul la teme sau pe diverse produse de birotică, de data asta retailerul s-a adaptat contexului global și, ca urmare a pandemiei de Covid-19, a inclus în oferta de produse pentru școlari și soluții de curățenie și dezinfecție, alături de piese de mobilier și rechizite. Reperezentații companiei au declarat că au inclus la reduceri produse precum table magnetice și panouri de plută antimicrobiene, tratate cu ioni de argint, sisteme de expunere Sterifold și ecusoane antimicrobiene, pixuri antimicrobiene.

Dintre retailerii IT&C, PC Garage și-a anunțat campania Back to School de câteva săptămâni, iar produsele vizate sunt cele care au legătură cu întoarcerea elevilor/profesorilor la şcoală. PC-uri multifuncționale și sisteme portabile sunt prioritare la reduceri, având în vedere situația generată de pandemia coronavirus, care obligă unii studenți să urmezi cursurile de acasă.

Mobilă la promoții în campaniile Back to School

Dacă ești în căutare de articole necesare pentru începutul de an scolar, un alt retailer care a pregătit promoții este kika. Zeci de produse pentru birouri sunt disponibile la prețuri speciale. Se pune accent mai ales pe amenajarea unui spațiu de lucru adecvat pentru elev, în camera sa, astfel că zona de birou poate deveni super confortabilă. De la comode, scaune de birou, lămpi și decorațiuni, sunt oferte generoase la diverse produse pentru camera copilului.

Mobexpert, producător și distribuitor de mobilă, a ales să vină cu o ofertă generoasă la birourile de scris pentru copii sau la cele reglabile pentru scoală. În cadrul Back to School, Mobexpert aplică reduceri de câteva zeci de procente pentru birouri, în diverse stiluri și pentru diverse gusturi.

Înapoi la școală cu prețuri mici pentru articole sportive pentru elevi

Un alt retailer care s-a pregătit cu oferte pentru noul început de an este Deichman. Cu o campanie proprie Back to School în derulare, compania producătoare de încălțăminte a făcut o selecție la sneakersi, pantofi cu șireturi sau pantofi cu scai, pentru copii. Modelele sport sunt disponibile de la diverse branduri de firmă (Adidas, Fila, Kappa, Nike), atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Altfel, la discounturi se poate alege și dintre încălțăminte cu licență - Paw Patrol, Disney Frozen, Cars, Star Wars, Mickey Mouse.

Citeste si:
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG

Hervis Sports a făcut o selecție importantă de produse utile pentru noi sarcini ca elev. Astfel, retailerul pentru articole sportive a inclus în lista de oferte pentru școală ghiozdane sau rucsacuri, încălțăminte și îmbrăcăminte sport pentru activitățile fizice de la scoală, dar și echipamente pentru atunci când cei mici au nevoie să se relaxeze (trotinete, biciclete). Din aceeași categorie, Intersport se alătură cu oferte similare, cu mențiunea că asigură transport gratuit la comenzile online.

Dezinfectanți la ofertă pentru școală

Farmec, companie cu capital românesc, a ales ca pentru promoțiile de Back to School să facă o oferta specială la patru tipuri de dezinfectanți de mâini. Dacă se cumpără doar un produs reducerea este de 25%, dar dacă se achiziționează două bucăți se mai oferă încă un produs, din aceeași serie, gratuit.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Back to School: reduceri importante pentru școală de la cei mai mari retaileri