Lectură de 2 minute

30 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Back to school la Kaufland: Ce reduceri și promoții a pregatit retailerul 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kaufland lansează noua campanie de toamnă, „Pregătit pentru școală”. Începând de azi, în vederea pregătirii pentru noul an școlar, clienții pot găsi în magazinele din toată țara o gamă largă de rechizite, haine și jucării destinate elevilor.

Sursa foto: Unsplash

Kaufland revine și anul acesta cu prețuri accesibile, care demonstrează încă o dată angajamentul companiei de a-și adapta ofertele de preț în avantajul bugetelor clienților săi. Astfel, părinții pot beneficia de reduceri de până la 50% la rechizitele necesare pentru un an școlar de succes.
În cadrul campaniei „Pregătit pentru școală”, sunt incluse și diferite modele de ghiozdane și accesorii pentru organizarea materialelor școlare.

Mai mult, Kaufland oferă o reducere de 25% la toată gama de rechizite și papetărie, valabilă pentru toți clienții în săptămâna 06 – 12 septembrie. Reducerea se va aplica suplimentar prețurilor promoționale din săptămâna de referință.

Kaufland propune clienților săi și o selecție de articole vestimentare pentru școlari, preșcolari și bebeluși care include bluze, body-uri, tricouri, cardigane, fuste, pantaloni și pantofi din materiale de calitate.

Reduceri pentru mobilier de birou și jocuri educative

De asemenea, oferta este completată de accesorii și mobilier pentru birou și de diferite jocuri educative și jucării pentru cei mici. Printre articolele care fac parte din campanie, se numără și produsele de marcă proprie Talentus®.

De la caiete și până la pensule și acuarele, produsele sunt create în conformitate cu principiile de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător, stimulează creativitatea școlarilor și îi ajută să își dezvolte abilitățile.

Produsele sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din țară, în limita stocului disponibil.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 169 de magazine în România.

Citeste si:
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Back to school la Kaufland: Ce reduceri și promoții a pregatit retailerul