Lectură de un minut

15 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Băcănia La Prăvălescu se închide, la șase ani de la intrarea pe piața bucureșteană: „Încercați să intrați în prăvălii mici”

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Băcănia La Prăvălescu, situată pe strada Medeleev din centrul Capitalei, se închide la șase ani de la apariția pe piață. Într-un mesaj publicat, reprezentanții companiei fac apel la cumpărători să achiziționeze produse de la magazine locale, pentru a le susține existența.

„După șase ani, Prăvălescu își închide porțile. Am oprit cuptoarele, am stins lumina și am tras obloanele. E liniște în prăvălie acum. A venit momentul ca acest capitol, care a început atât de frumos în str. Mendeleev, să se încheie. Am muncit cu drag, am visat, a fost minunat, a fost și foarte greu, vă mulțumim foarte mult celor care ne-ați călcat pragul, celor care ne-ați susținut, care ne-ați ales și care ne-ați preferat.

Ne va fi dor de voi, ne vor lipsi agitația de sărbători și conversațiile devenite tradiție, însă a sosit clipa să pornim pe alt drum, să clădim alte visuri. Vă mulțumim încă o dată, ne înclinăm și sperăm că veți continua să sprijiniți micile afaceri locale. Încercați să intrați în prăvălii mici, în magazine în care s-a pus suflet, în mici cafenele. Intrați în visurile lor! Fără voi, aceștia dispar și nu mai rămân decât marile magazine impersonale ale unor giganți ai industriei alimentare”, au transmis reprezentanții băcăniei într-un mesaj pe Facebook.

Retail jobs
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Băcănia La Prăvălescu se închide, la șase ani de la intrarea pe piața bucureșteană: „Încercați să intrați în prăvălii mici”