Lectură de un minut

30 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Avon România oferă 20.000 de dolari către UNICEF și alte 4 tone de produse de igienă persoanelor afectate de războiul din Ucraina

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Avon România donează refugiaților sosiți în România o nouă tranșă constând în patru tone de produse de igienă, pe lângă cele șapte distribuite la începutul lunii martie. Acestea vor fi oferite refugiaților din centrele din zonele Isaccea, Suceava și Siret. Avon România mai oferă 20.000 de dolari către UNICEF România, pentru a contribui la demersul acestora de a ajuta copiii și familiile victime ale războiului.

Donația de produse Avon se derulează prin intermediul asociației FDP Protagoniști în Educație, ce oferă sprijin și servicii de incluziune pentru refugiații din Ucraina. Asociația dezvoltă, totodată, spații child friendly pentru copiii din taberele de refugiați, pentru a le putea oferi suport în reducerea traumelor cauzate de război.

Avon România a donat, în martie, refugiaților sosiți în România o primă tranșă de 53.000 produse de igienă, echivalentul a peste șapte tone, dar și alte produse de necesitate imediată, precum măști de protecție, șosete, mănuși și fesuri. În plus, compania le plătește salariile angajaților în avans pentru a le asigura siguranța financiară.

Avon este prezent de peste 24 de ani pe piața din România și are un portofoliu de produse pentru igienă și produse cosmetice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Avon România oferă 20.000 de dolari către UNICEF și alte 4 tone de produse de igienă persoanelor afectate de războiul din Ucraina