Lectură de un minut

03 Mar 2022 - Știri și Noutăți

AVON donează 200.000 de dolari și peste 50.000 de produse de igienă refugiaților din Ucraina

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Avon România donează refugiaților sosiți în România o primă tranșă de 53.000 produse de igienă, echivalentul a peste șapte tone, dar și alte produse de necesitate imediată, precum măști de protecție, șosete, mănuși și fesuri. În plus, compania le plătește salariile angajaților în avans pentru a le asigura siguranța financiară.

Produsele vor fi distribuite refugiaților din centrele din zonele Isaccea, Sighetu Marmației, Siret, dar și în centrele din Republica Moldova. Pe lângă produse, echipele de voluntari AVON din aceste regiuni sunt activ implicate și gata să își ofere sprijinul pentru toți cei aflați în nevoie.

Mai mult, AVON România lansează un apel de sprijin către alte instituții locale care vor să beneficieze de ajutorul companiei: asociații, ONG-uri sau entități care în aceste momente sunt alături de persoanele afectate și au nevoie de un partener. La nivel internațional, Fundația AVON donează 200.000 de dolari pentru sprijinirea persoanelor afectate de conflict.

Donațiile AVON se derulează prin intermediul asociațiilor Simte Românește și Fight for Freedom. La nivel global, compania rămâne în contact direct cu echipele sale aflate în zona de conflict, le oferă acestora o linie de asistență dedicată 24/7, le asigură un ecosistem de ajutor din partea echipelor din țările vecine.

Retail jobs

,,Așa am ales să abordăm situația dificilă în care se află Ucraina – oferind siguranță colegilor noștri și pe cât este posibil, ajutor persoanelor afectate”, a declarat Angela Crețu, CEO AVON Internațional.

AVON este prezent de peste 24 de ani pe piața din România și are un portofoliu de produse pentru igienă și produse cosmetice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AVON donează 200.000 de dolari și peste 50.000 de produse de igienă refugiaților din Ucraina