Lectură de 2 minute

02 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Austriecii de la Supernova au rebranduit și reamenajat centrul comercial Cora Alexandriei: cum arată acum

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Supernova Group continuă investițiile pe piața din România: Cora Alexandriei are acum o nouă identitate și devine: Supernova Alexandriei. Odată cu relansarea centrului comercial, Supernova extinde oferta de magazine prin noi chiriași internaționali, cum ar fi Dr. Max, KIK, Sinsay și Lensa Optic.
 

Sursa foto: Supernova Group

Începând cu luna noiembrie, clienții se pot bucura de centrul comercial recent renovat, cu o suprafață totală închiriabilă de 20.000 metri pătrați, pentru o experiență de cumpărături mai variată și mai confortabilă. Procesul amplu de modernizare a fost conceput pentru a aduce noi branduri bine-cunoscute, o experiență de cumpărături mai confortabilă prin lumini îmbunătățite, zone exterioare complet renovate, parcări și toalete modernizate.

Pe lângă îmbunătățirea infrastructurii interne, am optimizat spațiile și am facilitat accesul la branduri de renume și la zone de relaxare care răspund cerințelor actuale de retail. Supernova Alexandriei este al patrulea centru operațional modernizat, sub marca Supernova, și ne bucurăm că am reușit să mai facem un pas în direcția finalizării amplului proces de renovare, asumat în 2021

Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group

Pentru a sărbători noua identitate a centrului comercial, compania oferă tuturor vizitatorilor patru zile de distracție și momente artistice, începând cu data de 2 noiembrie. În timp ce copiii se vor putea bucura de spectacole de teatru și circ, pantomimă și pictură pe față, adulții vor avea ocazia să facă fotografii unice și să câștige premii atractive.

Supernova a intrat pe piața din România în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care se întinde pe o suprafață de peste 45.000 de metri pătrați, conține 1.700 de locuri de parcare și peste 90 de magazine. Eforturile de modernizare ale companiei au continuat cu centrul comercial din Drobeta-Turnu Severin, Bacău și vor continua în Constanța și București. Centrele recent achiziționate vor fi modernizate, renovate și rebranduite, urmând exemplul celui din Pitești. Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Austriecii de la Supernova au rebranduit și reamenajat centrul comercial Cora Alexandriei: cum arată acum