Lectură de un minut

02 Aug 2017 - Știri și Noutăți

Auchan va deschide primul supermarket din tara in Capitala

Abonează-te pe  

Retailerul francez Auchan Retail a anuntat incheierea unui parteneriat cu Bucur Obor pentru a deschide primul supermarket din tara, in locatia centrului comercial.

 

Inaugurarea noului magazin Auchan, primul de tip supermarket din tara, este programata sa fie facuta pana la finalul anului.Suprafata inchiriata in centrul comercial Bucur Obor (deschis din 1975), va ocupa 2.300 de metri patrati.

Extinderea companiei a inceput cu deschiderea unor locatii de proximitate - MyAuchan a fost in colaborare cu OMV Petrom SA.

La nivel national, Auchan detine 33 de hipermarketuri si 4 unitati de proximitate prin care asigura locuri de munca pentru 10.000 de persoane.

Wall-street.ro l-a citat pe Ionut Ardeleanu, director general Auchan Retail Romania.“Suntem bucurosi sa anuntam semnarea parteneriatului cu Bucur Obor SA, parteneriat care ne va permite sa facem inca un pas in directia dezvoltarii comertului nostru de proximitate. Oferta supermarketului Auchan va acoperi toate nevoile de zi de zi ale clientilor nostri. Dorinta noastra este, ca prin intermediul acestui proiect sa aducem diferenta Auchan si in zona Obor - kilometrul 0 al comertului din Bucuresti”.

Sursa foto: facebook Auchan Romania.

Citeste si:
Auchan neagă deschiderea unui nou magazin în Rusia
Auchan neagă deschiderea unui nou magazin în Rusia
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan va deschide primul supermarket din tara in Capitala