Lectură de 2 minute

22 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Auchan România va ajunge la 125 de magazine MyAuchan în benzinăriile Petrom până la finalul anului

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Auchan Retail România și OMV Petrom continuă procesul de integrare a magazinelor de proximitate MyAuchan în spațiile comerciale existente din stații. La începutul lunii noiembrie, rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom număra 100 de unități în 59 de localități din 14 județe.

În primele unsprezece luni ale acestui an au fost amenajate în stațiile Petrom 75 de magazine MyAuchan, la care se adaugă cele 25 de magazine inaugurate în 2020. Până la finalul anului vor mai fi deschise alte 25 de magazine MyAuchan, iar rețeaua va ajunge la un număr total de 125 de magazine.

Pentru a marca acest eveniment, în perioada 22 noiembrie – 2 decembrie în toate cele 100 de stații Petrom cu magazine MyAuchan vor fi organizate o serie de promoții pentru clienți. Acestea vor consta în reduceri, de până la 40% la zeci de produse, precum și într-o tombolă aniversară la care clienții se pot înscrie pe baza oricărei cumpărături - carburanți și/sau produse din magazin. Premiile tombolei constau în 100 de vouchere de cumpărături pe www.auchan.ro sau pentru carburanți auto, în valoare de câte 100 de euro fiecare.

„Ne dorim să accelerăm procesul de modernizare a stațiilor Petrom și să îl finalizăm cu șase luni mai devreme decât am stabilit inițial”, a declarat Radu Căprău, membru al Directoratului responsabil pentru activitatea Downstream Oil.

Retail jobs

„Ne-am propus să accelerăm ritmul de deschidere de noi unități astfel încât să ajungem mai rapid la cât mai mulți români”, a declarat Ionuț Ardeleanu, director general Auchan Retail România.

Magazinele MyAuchan oferă clienților o gamă variată de până la 1.800 de produse. Aceasta cuprinde atât produse pentru consum imediat, cât și pentru acasă, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe, produse de patiserie, lactate, mezeluri), produse congelate, dar și băuturi, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, jucării, produse pentru copii și accesorii auto. În plus, 70 de magazine includ și zone dedicate Costa Coffee.

Auchan România are în portofoliu 33 hipermarketuri Auchan, o rețea de 109 magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 100 în stațiile Petrom și 5 supermarketuri Auchan.

OMV Petrom este o companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o producție anuală de țiței și gaze la nivel de grup de 53 milioane bep în 2020. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual și operează o centrală electrică de înaltă eficiență de 860 MW. Pe piața distribuției de produse petroliere cu amănuntul, Grupul este prezent în România și țările învecinate prin intermediul a 787 benzinării, la sfârșitul lunii septembrie 2021, sub două branduri, OMV și Petrom.

Citeste si:
Angajații NON UE, soluția pentru criza de angajați din Retail
Angajații NON UE, soluția pentru criza de angajați din Retail

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan România va ajunge la 125 de magazine MyAuchan în benzinăriile Petrom până la finalul anului