Lectură de 2 minute

19 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Auchan România anunță programul magazinelor de Paște

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Auchan România anunță programul de funcționare al magazinelor din întreaga țară, cu ocazia sărbătorilor de Paște. Astfel, toate magazinele Auchan vor funcționa pe data de 23 aprilie de la ora 07:00 până la ora 18:00, iar de Paște magazinele Auchan din toată țară sunt închise, a transmis retailerul la solicitarea Retail.ro.

Luni, magazinele Auchan vor avea un program de funcționare de la ora 10:00 la ora 22:00, ]n timp ce de pe data de 26 aprilie, magazinele revin la un program normal. Excepție face magazinul Auchan din Afi Cotroceni care are următorul program:

  • Sâmbătă, 23 aprilie - 7:00- 20:00
  • Duminică, 24 aprilie - 14:00-22:00
  • Luni, 25 apirlie: 10:00 -22:00
  • Marți, 26 aprilie: program normal

Auchan începe un parteneriat cu VTEX pentru dezvoltarea magazinului online

Auchan România demarează un parteneriat cu VTEX, platforma enterprise de comerț digital, dedicată brandurilor și retailerilor cu experiență în accelerarea transformării comerțului digital, prin care va integra noi funcționalități pentru cumpărătorii online.

Prin noua funcționalitate utilizatorii vor avea o experiență îmbunătățită, pe toate dispozitivele folosite, pe tot parcursul cumpărăturilor efectuate pe auchan.ro, atât din punct de vedere al consultării ofertei de produse și modalităților de transport, cât și din punct de vedere al acompanierii parcursului de cumpărare cu experiențe dedicate și promoții prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. În plus, vor putea fi activate, în viitor, servicii precum VTEX Live Shopping sau listele de abonare pentru cumpărături recurente.

Proiectul de migrare al platformei prin parteneriatul cu Vtex vizează un plan complet de actualizare și îmbunătățire a experienței clienților în magazinul auchan.ro: de la informații cât mai complete pentru produsele listate, la extinderea gamei de produse și continuarea integrării beneficiilor cardului MyCLUB Auchan. Reprezentanții companiei estimează că până în luna septembrie a acestui an, site-ul auchan.ro va fi integrat complet în noua platformă.

Odată cu noua platformă VTEX, site-ul auchan.ro va putea activa cu ușurință noi funcționalități, aliniate trendurilor internaționale de cumpărare online, care să răspundă nevoilor clienților și să le ofere acestora o experiență cât mai actuală și complexă.

Printre inovațiile ce vor fi implementate se numără posibilitatea de a combina mai multe modalități de livrare pentru aceeași comandă, dar și funcția de Live Shopping sau cea de suport și liste de abonare pentru cumpărături recurente.

Citeste si:
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan România anunță programul magazinelor de Paște