Lectură de un minut

16 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Auchan Retail România deschide primul magazin de proximitate din Craiova

Abonează-te pe  

Retailerul Auchan a inaugurat un nou magazin MyAuchan. Acesta are o suprafata de vanzare de 250 de metri patrati, este situat, in apropierea Universitatii de stat din Craiova, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 16C. Orarul de functionare al magazinului este de la 7.30 la 22.00, de luni pana duminica.

 

Prin noul magazin MyAuchan locuitorii Craiovei vor avea o noua experienta de cumparaturi punandu-se la vanzare o gama de 3000 de produse alimentare si nealimentare, precum si servicii suplimentare de plata a utilitatilor si Coffee corner. Universul gastronomic pe care clientii il vor descoperi in noua locatie din Craiova reuneste produse preparate pe loc, legume si fructe proaspete, produse bio si, special creata pentru craioveni, o gama de preparate Take away.

’’Ne bucuram sa deschidem la Craiova primul magazin de proximitate MyAuchan. Ne dorim sa fim astfel mai aproape de craioveni in zonele lor de proximitate si sa le oferim o solutie de cumparaturi adaptata si menita sa reduca timpul dedicat cumparaturilor.’’ a completat Cristian Anghel, Director Regional Auchan Retail Romania.
Auchan Retail Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri .Prin deschiderea magazinului My Auchan din Craiova, Auchan Romania ajunge la un numar de 19 magazine My Auchan la nivel national:
  • 15 magazine in statii Petrom in cadrul partenariatului Auchan Romania si OMV Petrom
  • 4 magazine My Auchan independente - 3 in Bucuresti si incepand din 15 noiembrie, 1 in Craiova,
Auchan are in portofoliu si alte concepte comerciale specializate precum: Inextenso, drogherii si LillaPois.
Prin diversificarea formatelor sale, Auchan are ca obiectiv crearea unei experiente deosebite la cumparaturi prin acoperirea unei mari varietati de nevoi si prin adaptarea permanenta la cerintele consumatorilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan Retail România deschide primul magazin de proximitate din Craiova