Lectură de un minut

20 Dec 2017 - Știri și Noutăți

Auchan pune la vanzare produse cu eticheta albastra pentru un stil de viata sanatos

Abonează-te pe  
Auchan Retail Romania isi ia angajamentul de a revizui 100% propria oferta, pentru care demareaza un proces de identificate a produselor cele mai potrivite pentru un stil de viata sanatos. Acestea urmeaza sa fie semnalizate in magazine cu o eticheta albastra, in forma de inima, informeaza retail-fmcg.
 

Procesul va fi realizat cu ajutorul unei companii specializate si sub controlul unor experti independenti care vor analiza toate produsele in baza performantelor lor nutritionale.

Sub umbrela "Auchan schimba viata!" retailerul vrea sa dea un nou sens activitatii de comerciant, actiunea urmand sa fie demarata in 14 tari in acelasi timp.

In Romania, angajamentul luat de Auchan Retail va urmari promovarea unei „stari de bine” prin revizuirea ofertei de produse si introducerea etichetei albastre. In plus, pe parcursul anului 2018, retailerul va lansa o aplicatie care va functiona ca un antrenor de sanatate pentru clienti si va fi gandita ca un coach prin analizarea bonului de casa. Aceasta a fost deja testata de Franta. Ungaria, Spania si Taiwan.

De asemenea Auchan Retail Romania isi propune sa figureze pe podiumul retailerilor alimentari cei mai implicati in respectarea planetei. Toate produsele marca proprie Auchan, comercializate in Romania, sunt realizate fara organisme modificate genetic.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan pune la vanzare produse cu eticheta albastra pentru un stil de viata sanatos