Lectură de 3 minute

09 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Auchan prezintă noile colecții pentru Crăciun 2021 folosite la Târgul „Fabrica de Jucării” din București

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

În plin sezon de pregătiri pentru sărbători, Auchan și-a pregătit noua gamă de decorațiuni și produse tematice, care au fost folosite pentru a decora și Târgul de Crăciun dedicat copiilor „Fabrica de Jucării”, organizat de Primăria Capitalei. Oferta cuprinde de la brazi artificiali și naturali, până la decorațiuni specifice pentru interiorul și exteriorul casei, dar și o gamă variată de jocuri și jucării, inclusiv articole ecologice și produse fabricate în România.

Auchana asigurat decorul special al târgului pentru copii „Fabrica de Jucării”, la care au fost folosite peste 1000 de accesorii de decor, 900 de metri liniari de beteală și 300 de metri liniari de luminițe.

Deschis până pe 26 decembrie, pe platoul din fața Centrului Educațional Exploratorium, târgul are atracții pentru juniori, de la patinoar în aer liber, până la ateliere tematice sau senzații tari printr-o plimbare cu rollercoaster-ul. Auchan pune la dispoziția vizitatorilor și un pop-up store deschis în interiorul târgului, unde aceștia pot găsi inspirație pentru cumpărăturile de sezon și cadouri, o mulțime de decorațiuni, brazi artificiali și jucării.

Patru noi colecții de decorațiuni tematice voe fi disponibile în magazine și online

Și în magazine sau online, pe auchan.ro, retailerul pune la dispoziția clienților numeroase decorațiuni și produse tematice. Printre acestea se numără brazi artificiali și naturali, figurine textile și luminoase, articole pentru împodobirea bradului, precum globuri, beteală sau instalații luminoase exclusiv cu LED, produse pentru decorarea meselor festive precum farfurii, fețe de masă, căni și pahare, dar și decorațiuni pentru interiorul și exteriorul casei, de la perne, pături, suporturi de lumânări sau tablouri până la ghirlande luminoase și instalații pentru exterior.

Auchan include în oferta de Crăciun patru noi colecții inedite de decorațiuni tematice: Sweet Moments, Hello Winter!, Peaceful Lodge și Poetic Romance. Acestea reunesc stiluri diferite, astfel Sweet Moments este o colecție ce reunește articole clasice, în culori predominante precum roșu, alb sau auriu în timp ce Hello Winter! are articole colorate în alb, albastru și argintiu.

Peaceful Lodge aduce decorațiuni ce creează o atmosferă primitoare, liniștită, în culori calde precum bej sau culoarea șampaniei. Această colecție marchează și o premieră, lemnul utilizat în fabricarea decorațiunilor fiind atestat FSC (Forest Stewardship Council). Nu în ultimul rând, colecția Poetic Romance este dedicată nuanțelor și texturilor romantice de catifea, pene colorate, sticlă colorată sau efectelor irizante.

Citeste si:
Programul magazinelor Kaufland de Paște: când vor fi acestea închise
Programul magazinelor Kaufland de Paște: când vor fi acestea închise

Articole ecologice și jocuri de societate în gama Auchan 2021

Totodată, în ofertă este inclusă și gama de jucării de sezon, formată din aproximativ 2.500 de articole adresate tuturor categoriilor de vârstă. Printre acestea se numără produse fabricate local, precum jocurile de rummy, șah, table, dar și puzzle-uri și păpușile Arădeanca. De asemenea, compania propune în gama proprie de jucării și articole realizate din lemn (inclusiv Montessori), provenit din surse sustenabile. În preferințele clienților au înregistrat progrese importante și jocurile de societate, printre cele mai căutate numărându-se Monopoly, Jenga, Twister, Activity sau Catan.

Produsul vedetă al gamei de jucării este castorul de pluș „Titi exploratorul”. Jucăria este prezentă în magazinele Auchan, iar achiziția fiecărui Titi echivalează cu o donație de șapte lei pe care Auchan o face către Fundația Fara, cu scopul de a ajuta copiii din mediile vulnerabile.

Toate produsele din oferta specială de Crăciun sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro, de unde pot fi comandate la domiciliu, dar și ridicate din magazin prin serviciul Click & Collect sau din parcarea hipermarketului prin Auchan Drive.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 128 magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 119 în stațiile Petrom, și cinci supermarketuri Auchan.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan prezintă noile colecții pentru Crăciun 2021 folosite la Târgul „Fabrica de Jucării” din București